MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

Hva er avdragsfrie lån?

Et avdragsfritt lån er, som navnet antyder, et lån hvor du ikke skal betale avdrag på ditt lån, men kun renter. Avdragsfriheten gjelder som oftest kun i en begrenset periode, og etter denne skal det igjen betales avdrag.

Som låntaker kan det være en fordel å ha mulighet for å ta en periode med avdragsfrihet, da du på den måten har mulighet for å disponere dine penger til andre ting.

Her på Morebanker viser vi også lån hvor det er mulighet for å ta en eller flere måneder med avdragsfrihet. Hvis du ønsker å finne de lånene hvor det er mulighet for en avdragsfri periode, så har vi angitt dette tydelig som en av de 3 fordelene ved lånet. Men renter og gebyrer vil fortsatt bli lagt til. Typisk er det også en begrensning på hvor lang tid det kan la seg gjøre å være avdragsfri.

Når du tar en kortere avdragsfri periode, så vil løpetiden på lånet ikke endres. Det betyr at lånet fortsatt skal betales tilbake innen samme periode. Når den avdragsfrie perioden er overstått, så vil man derfor oppleve at avdragene er høyere enn tidligere.

En avdragsfri periode er en god ide hvis du med sikkerhet vet at din økonomi vil endre seg positivt i den kommende fremtid. Det kunne eksempelvis være hvis du har en kortere og midlertidig periode uten inntekt eller med en ganske lav inntekt.notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

Les me rom våre betinigelser