MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

Hva er et forbrukslån?

Et forbrukslån er en mer tradisjonell låneform som er god hvis du har behov for å låne et større beløp og evt. med en lengre løpetid. Papirarbeidet utføres online, og du kan selv bestemme hva du ønsker å bruke pengene på. Forbrukslån er et lån man kan få uten å stille sikkerhet i personlige eiendeler. 

Forbrukslån er som det ligger i navnet et lån som primært brukes til en form for forbruk. Det kunne være at du har behov for å få en ny vaskemaskin, da den gamle er gått i stykker, eller kanskje er du ikke typen som sparer opp til eksempelvis en reise, men heller vil låne beløpet.

Går du i banken, så kan du også ta opp et forbrukslån, noe som er et av de mest alminnelige lånene som finnes. Bankene er muligens billigere, da de har større fokus på en ansvarlig utlånspolitikk. Til gjengjeld kan et online forbrukslån gjennomføres langt hurtigere og uten de store spørsmålene.

Hvis du vil lse mer om forbrukslån og sammenligne priser, så kan du se vår seksjon om forbrukslån her.
Derfor kan du trygt bruke Morebanker.no

Hos Morebanker.no jobber vi for å gi deg den perfekte oversikten over dine lånemuligheter. Vi rangerer de ulike lånene etter faktorer som popularitet, lånebetingelsene og vår provisjon. Vi blir kompensert for å sende kunder til partnere. Les mer her
notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

les mer om våre betingelser