MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

Hva er et SMS-lån?

Sms-lån er en simpel låneform som gir deg mulighet for å låne penger hurtig og enkelt. Sms lån er også kjent under andre betegnelser slik som: hurtiglån, minilån, mikrolån, etc.

Et sms-lån er typisk et hurtig lån, og det har derfor kortere løpetid. Til gjengjeld er det enkelt og ganske hurtig å etablere et sms-lån, og det kan la seg gjøre uten å bli utspurt omkring formålet med lånet.

Denne låneformen er god til deg som med kortere tidsfrist har bruk for å låne penger til plutselig oppståtte problemer eller akutte skader. Det kunne eksempelvis være en tannskade eller noe som krever annen hurtig behandling som ikke er dekket av det offentlige.

Grunnet lovendringer pr. 1. januar 2017, så kan sms-lån ofte ikke utbetales samme dag som du søker. Stortinget har tvunget gjennom en 48 timers betenkningspause på lån med en løpetid på mindre en tnre måneder. Dette inkluderer sms-lån, som jo ofte er et lån med kort løpetid.

Formålet med betenkningspausen er å gjøre det vanskeligere å låne penger til impulskjøp, som godt kan friste noen forbrukertyper. Du kan altså godt sende lånesøknaden, men du vil ikke kunne få pengene utbetalt før tidligst 48 timer etter du har innsendt lånesøknaden.

Sms-lån er og forblir en relativt hurtig låneform, spesielt hvis du sammenligner med de mer tradisjonelle banklånene. En stor fordel ved et sms-lån er at du ikke blir utspurt om formålet med lånet. Derfor er hele godkjennelsesprosessen enklere og fri for irritasjonsmomenter.

 

 
Derfor kan du trygt bruke Morebanker.no

Hos Morebanker.no jobber vi for å gi deg den perfekte oversikten over dine lånemuligheter. Vi rangerer de ulike lånene etter faktorer som popularitet, lånebetingelsene og vår provisjon. Vi blir kompensert for å sende kunder til partnere. Les mer her
notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

les mer om våre betingelser