MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

Mileni - finnes det billigere lån?

Mileni er en norsk tjeneste for sammenligning av tilbud innen forbrukslån. Selv om flere tjenester slik som forsikring, mobil og strøm er lovet i løpet av 2019, så er det altså forbrukslån og refinansiering som er hovedtjenestene Mileni tilbyr.

De er derimot ikke en bank, men heller din personlige veileder. Faktisk er kanskje den største goden med nettopp Mileni at du får din personlige veileder i prosessen med å søke lån. Det gjør det enklere for deg å få et lån som er tilpasset dine personlige behov!

 

- Les mer -


Derfor kan du trygt bruke Morebanker.no

Hos Morebanker.no jobber vi for å gi deg den perfekte oversikten over dine lånemuligheter. Vi rangerer de ulike lånene etter faktorer som popularitet, lånebetingelsene og vår provisjon. Vi blir kompensert for å sende kunder til partnere. Les mer her
Oversikt over typer lån hos Mileni

Det er som nevnt forbrukslån som er hovedfokuset hos Mileni, og det er her du virkelig kan slå til med en god avtale. Dette bunner først og fremst i det ovennevnte punktet for hvor personlig du kan gjøre din lån. Her er det nemlig du som velger sum og nedbetalingsperiode, som naturligvis videre avgjør renta.

Selve summen for dine lån kan du justere mellom 10.000kr og 500.000kr. På denne måten kan du selv velge hvor mye du ønsker i lån, uavhengig av hvor mye du egentlig trenger. Det er dessuten usikrede lån, og ingen krav til å si fra hva pengene skal til, noe som gjør lånet enda mer fleksibelt.

Hos Mileni kan du dessuten også justere på nedbetalingsperioden slik det måtte passe deg. Om du er av typen som liker å få lånet raskt unna, så kan du enkelt og greit velge 1 år. Skal du derimot låne store summer, og kanskje ikke forventer å kunne betale tilbake umiddelbart, så kan du velge opp til 15 år.

Ved et lån på 65,000kr som skal nedbetales over 5 år, så ender renta opp på 12,99%. Det er en rimelig rente, og jo mer du låner, jo mer går den ned selvfølgelig. Renta gjør at du fleksibelt kan passe Mileni sine forbrukslån inn i ditt budsjett.

Søknadsprosessen for lån

Det skal være enkelt å søke om lån, og det har Mileni sørget for. Som nevnt tidligere kan du altså justere for sum og nedbetalingstid. Når dette er avgjort er du nesten klar til å sende inn lånesøknaden. Det er dog her Mileni sin unike, personlige veileder stepper inn.

Mange får lånesøknaden sin avslått, og det er derfor Mileni har investert stort i å gi deg en personlig veileder. Dette øker dine sjanser betraktelig for å få søknaden godkjent. Så sant du er fornøyd i lag med veileder om søknaden, så kan du signere med BankID og sende den inn.

Det er krav til søknaden om at du er minst 20 år gammel, har en årsinntekt på minst 250.000kr årlig, og at du er uten betalingsanmerkninger. Med andre ord har Mileni helt fornuftige krav i henhold til sine tjenester som de aller fleste oppnår ganske så greit.

Funksjoner hos Mileni

Mileni er kanskje, om enn mulig, enda mer interessert i å fremme refinansiering enn bare ett enkelt forbrukslån. Når du søker om ditt nye lån, så kan du nemlig samle opp alle dine individuelle lån til ett, enkelt stort lån. Dette kalles et samlelån, og hensikten med dette lånet er å spare deg selv for kostnader ved renter ved å ha et stort lån med lav rente.

Videre er det verdt å nevne at Mileni også tilbyr en lånekalkulator, og denne er tillagt ved startskjermen der du justerer beløp for lånet og nedbetalingsperiode. Dermed kan du justere til de preferansene du har, for deretter å se om de månedlige kostnadene lar seg gjøre i praksis.

Vår opplevelse med Mileni
Der mange tjenester for sammenligning av lån på nett er gode, så opplevde vi at Mileni hadde en stor fordel i å tilby en personlig veileder for å sikre at lånesøknaden går gjennom. Selv om andre tilbyr kundeservice, så holder simpelthen ikke dette når en virkelig trenger hjelp med søknaden.

Vi opplevde også sikkerheten ved å signere med BankID som en betryggende faktor som gjorde at vi følte oss klare for å kun fokusere på drømmen om hva pengene skulle brukes på.

Konklusjon

Det er ikke vanskelig å konkludere med at Mileni er en tjeneste du bør prøve ut. Dette stammer fra det faktum at Mileni gir deg det lille ekstra, slik som en personlig veileder. Velg et lån med fleksible summer og nedbetalingsperioder, så vel som gode renter, hos Mileni i dag!

 

notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

les mer om våre betingelser