MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

Lånebeløp

Se oversikten over alle våre forskjellige lånebeløp og finn det beløpet som passer deg best. 

Forskjellige lånebeløp

Veldig mange nordmenn drømmer om å låne penger, og enda flere har allerede gjort det. Ved å låne penger til det man drømmer om, har man muligheten for å gjøre sitt liv bedre og leve akkurat som man selv vil. Det er veldig mange forskjellige lånebeløp som du kan velge når du skal ta opp et lån. Her hos Morebanker.no kan du under lånebeløp finne de aller mest vanlige lånebeløp som de fleste långivere tilbyr, de vanligste beløp nordmenn velger å låne, og mer informasjon som kan være nyttig når du skal låne penger. 


Det finnes lån helt nede på 1000 kroner og helt opp til 500.000 kroner, alt etter hva lånet skal brukes til og hvor lenge man ønsker at tilbakebetalingsperioden skal vare. For eksempel så vil et lån til en bil eller et hus ha en mye lengre tilbakebetalingsperiode fordi det lånet vil være større enn hvis du tar opp et forbrukslån som kanskje kun varer i et halvt år. Derfor har vi laget en oversikt over de forskjellige lånebeløp, sånn at du kan finne akkurat det beløpet du har behov for. Under de forskjellige beløp finner du også mer nyttig informasjon omkring lånet og hvordan du kan bruke pengene godt og fornuftig. 

Maks lånebeløp

Det er veldig mange som lurer på hva som er maks lånebeløp, og dette er et veldig individuelt spørsmål og dermed vanskelig å svare på. Når det kommer til boliglån skal man ha 15% egenandel, og man kan normalt låne 5 ganger inntekten din. Når det gjelder forbrukslån, hurtiglån også videre, så er det en individuell kredittsjekk som blir gjort av långiver som avgjør hva du maks må låne, men inntekt vil ha noe å si på hvor mye du kan låne. 

Lånekalkulator 

Når du skal finne ut av hvilket lån du skal ta, kan det være en fordel å benytte seg av lånekalkulatoren som vi har laget til våre kunder her på morebanker.no. Lånekalkulatoren er helt gratis, og gir et raskt og enkelt oversikt over de forskjellige lån som passer dine ønsker og behov aller best. I overblikket som lånekalkulatoren gir deg kan du også se hva du skal betale i måneden, lånets løpetid og informasjon omkring renter og gebyr. Dette for å sikre at du vet hvilke lån som er mest fordelaktige og som vil passe ditt behov best. Det er super lett å bruke lånekalkulatoren, du skriver bare inn ditt lånebeløp, som er det beløpet du ønsker å låne. Etterpå viser lånekalkulatoren alle de långiverne som passer til dine ønsker og behov, og dermed kan bli et mulig lån for deg. 

Hvor mye kan jeg låne? 

Som utgangspunkt så handler dine muligheter om å kunne låne om din økonomiske situasjon. For de fleste långivere er det viktig at du har en sunn økonomi, en fast innkomst, at du er over 18 år gammel og at du ikke er registrert i gjeldsregisteret. Hvis disse punktene stemmer så vil de fleste långivere ville låne deg det beløpet du ønsker. Men større lån vil det naturligvis også følge en lengre løpetid, og dermed vil det også være lettere for de fleste å betale tilbake fordi de har bedre tid på seg. Men det vil også være noen lån som er vanskeligere å betale tilbake på grunn av høye renter eller gebyrer. Derfor anbefaler vi at man finner et lån som passer til ens økonomi, sånn at man ikke ender i en situasjon hvor man ikke har mulighet til å betale tilbake. notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

les mer om våre betingelser