MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

Sambla - Er det billigere og bedre?

Sambla er et av de mest anerkjente lånemeglerene i Norge som sender din lånesøknad til over 15 forskjelige banker og långivere. På denne måten kan du få flere tilbud som du kan sammenligne for få finne det beste og billgiste lånet for deg blant dem. Men det finnes også andre låneagenter og lånmeglere, som du gjerne må søke på også. Les mer om både Sambla og alternativene her.

- Les mer -


Derfor kan du trygt bruke Morebanker.no

Hos Morebanker.no jobber vi for å gi deg den perfekte oversikten over dine lånemuligheter. Vi rangerer de ulike lånene etter faktorer som popularitet, lånebetingelsene og vår provisjon. Vi blir kompensert for å sende kunder til partnere. Les mer her
Sambla

Det kan lønne seg å søke om lån hos Sambla og få tilbud om lån fra opptil 15 forskjellige banker og långivere. Sambla gjør det mulig for deg å velge det beste tilbudet til ditt behov, og finne det lånet som passer best for deg. Det kan være vanskelig å vite når man egentlig har fått et godt tilbud når det kommer til lån, derfor kan det lønne seg å kunne sammenligne flere forskjellige tilbud og få et mye mer realistisk bilde av, hva som er det billigste og beste lånet for deg.

Få tilbud fra 15 forskjellige banker

Når du søker om lån hos Sambla får du ikke tilbud fra bare en enkelt låneleverandør. Sambla formidler nemlig søknaden din til 15 banker og gir deg muligheten for å sammenligne. Det er helt uforpliktende å søke, og derfor så trenger du ikke å velge et av lånene du får tilbud om. Du kan rett og slett bare velge, hvis du føler du har fått et bra nok tilbud. Det er lettere å velge det billigste og beste når du har noe å sammenligne med, derfor er det fantastisk at man kan få et tilbud fra flere banker og velge det lånet som passer best for deg og din situasjon. Det er jo nemlig ikke sånn t det lånet som passer best for deg er det beste lån for alle, alle har individuelle behov og disse blir som regel også regnet med hos bankene, når de gir et tilbud og finner den beste renten.

Folk er i ulike situasjoner når de søker lån, med forskjellig inntekt, forskjellig ønske om lengde på lån og lånestørrelse - derfor finnes det ikke et lån som passer for alle, og du skal bruke sunn fornuft når du skal velge det beste lånet. Et godt sted å starte er nettopp med å sammenligne. Sambla er en av mange partnere som vi samarbieder med og du kan selvslgt også se på alternativene på Morebanker.no. Finn billige alternativer til Sambla på nettsiden vår.

Spar penger på å sammenligne med Sambla

Det kan nemlig være mye penger å spare ved å sammenligne flere lån fra flere forskjellige låneleverandører. Forestill deg at du skal søke om lån online og du bare går for det første og tilsynelatende beste. De fleste banker vil jo markedsføre seg med at de er det beste og det billigste, men hva som egentlig er det beste for deg, det vet du ikke før du har undersøkt alle mulighetene. Hvis du skulle gått inn på 15 forskjellige lånesider for å finne det beste lånet for deg, så ville det tatt utrolig lang tid. Når du søker om lån hos Sambla, kommer tilbudene til deg i stedet for og du kan mye lettere få et oversikt og sammenligne for å finne ut av hvem som har gitt deg det beste tilbudet. Det er helt uforpliktende, og derfor har du heller ingenting å tape på å søke på denne måten.

Store og små lån

Hos Sambla kan du søke om både store og små lån. Du kan søke om et lite forbrukslån på 5000 kr eller et større lån på 500.000 kr. Med Sambla har du også mulighet for å refinansiere lån. Det vil si, at hvis du har flere smålån og uoversiktlig gjeld som for eksempel smålån og kredittkort, så kan du samle disse i et lån. Det kan være mye penger å spare ved å refinansiere små lån og det er heller ikke så komplisert som mange tror. Når du søker om refinansiering og får dette innvilget, så er det nemlig låneleverandøren som innfrir alle de små lånene og sørger for at du får et større lån du forholder deg til, med bare en regning å betale i måneden, i stedet for mange små. På denne måten sparer du også penger i forbindelse med potensielt dyre renter og gebyrer på mange små lån og gjeldsposter. Dette kan altså være en god løsning for deg som gjerne vil få mer overblikk over økonomien og spare penger.

Vilkår for lån hos Sambla

For å ta opp lån gjennom Sambla er det noen vilkår du må oppfylle. Du må være minst 18 år for å kunne søke om lån og du skal ha en inntekt på minst 10000 kr i måneden fast. Du skal også ha vært folkeregistrert i Norge i minst et år for å kunne bli godkjent til et lån gjennom Sambla. Det er også en fordel at man ikke har noen betalingsanmerkninger.

notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

les mer om våre betingelser