MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

Lån 1.000 Kr.

Sammenlign lån på 1000 - 1 långiver ble funnet

- Les mer om hvordan du kan låne 1000 uten kredittsjekk, enkelt og raskt. -
splash
Ferratum
Lånebeløp
Tilbakebetaling
Rente/år
Aldersgrense

God 7 / 10

1.000 - 30.000 kr.
12 - 180 Mån
8.5%
20 år
Første 30 dager rentefritt
Etableringsbebyr: 0,-
Søk lån nå shield-ok-icon
Annonselenke
Eksempel: Lånebeløp: 10.000 kr. Nedbetaling: 12 måneder Etablering:0 kr. Eff.rente: 258.02 % Kostnad: 6851 kr. Totalt tilbakebetalt: 16.851 kr.
Derfor kan du trygt bruke Morebanker.no

Hos Morebanker.no jobber vi for å gi deg den perfekte oversikten over dine lånemuligheter. Vi rangerer de ulike lånene etter faktorer som popularitet, lånebetingelsene og vår provisjon. Vi blir kompensert for å sende kunder til partnere. Les mer her
Behøver du 1000 kr?


Mangler du et mindre beløp, så kan du her hos Morebanker finne Norges beste og billigste lån. Et lån på 1.000 kr er et lite lån og faller inn under hva man også kaller hurtiglån eller minilån, noe som også er kjent som f.eks. sms-lån. Noen lånetilbydere er ikke så interesserte i å låne penger til den yngste aldersgruppen, og derfor er det et begrenset utvalg for deg mellom 18-25 år. Av hensyn til dette har Morebanker laget en aldersfiltrering på venstre side, hvor du kan fortelle hvor gammel du er, og søkeresultatene vil justere seg deretter. Søker du et lån på 1000 kr og du er 18 år gammel, så kan dette godt være problematisk. I dette tilfelle er det ingen lånetilbydere som lever opp til Morebankers krav, men du kan godt låne 1000 kr, når du er 21 år gammel. Det vil altså være umulig å få gjennom et lån på selv 500 kr hos Morebanker når du er 18 år gammel.


Nye regler


Stortinget vedtok i 2016 en rekke lovendringer som bl.a. betyr innføringen av en 48 timers tvunget betenkningspause på kortfristede lån med en løpetid på under tre måneder. Derfor er det ikke noen tilbydere som kan tilby små lån på minuttet. Du kan heller ikke låne 1000 kr uten ID, ettersom ID er nødvendig for å underskrive en juridisk bindende lånekontrakt. Selv om det finnes enkelte unntak, så er det som utgangspunkt ikke mulig å låne 1000 kr rentefritt.


Tenk deg om før du låner 1.000 kr. - et hurtiglån kan bli dyrt


Før låner penger hos dine kreditorer, så bør du alltid stoppe opp og tenke over situasjonen. Har du virkelig behov for et lån på 1.000 kr akkurat her og nå? Er det 30 dager inntil du får penger til å tilbakebetale? Kan du vente? Pass på at du ikke blir revet med og dermed fanget av illusjonen om hurtige penger her og nå. Det kan være at det er en god ide for deg å ta opp et lån på 1.000 kr, men som sagt så oppfordrer vi deg til å tenke deg om hvor mye de 1.000 kronene egentlig betyr for deg.


Når du låner penger, så er det viktig at du tenker deg om og ikke låner mer enn du har behov for. Hvis du eksempelvis er interessert i å låne 1.000 kr, så behøver du ikke låne 10.000 kr selv om du kan få lov til det. Et større lån vil bare gi deg en større gjeld, og du skal jo betale lånet tilbake. Er du blitt registrert i gjeldsregisteret som dårlig betaler, så vil du oppleve at ditt utvalg av lånetilbud blir vesentlig innskrenket. Du kan se om du er registrert i gjeldsregisteret her. Hos Morebanker er det ikke mulig å låne 1000 kr tross gjeldsregisteret. Mange långivere vil ikke tilby lån hvis du står i gjeldsregisteret, ettersom de vurderer at det er stor sjanse for at de ikke kan få deres penger tilbake. Det finnes dog enkelte långivere som lar gjelds-registrerte låne 1000 kroner tross registreringen. Morebanker anbefaler at man holder seg fra denne typen lån, da renten er veldig høy og det gjør det vanskeligere å betale ned sin gjeld.


Et norsk lån er å foretrekke


Når det kommer til lån, og særlig små og hurtige lån, er det veldig viktig at du sjekker om det er et norsk lån. Et norsk lån vil være regulert av Finanstilsynet, og det er garanti for at det er styr på sakene. Det betyr at du trygt kan søke om et lån hos det aktuelle firmaet. Du skal også unngå emailer som tilbyr deg private lån. Ofte vil det være utenlandske firmaer som sender denne type emailer, og dem skal du holde deg unna. Du kan alltid sjekke om et lån er norsk, og dermed regulert av Finanstilsynet, ved å se på den aktuelle långivers hjemmeside. Lån som er regulert av Finanstilsynet er registrert i Norge, og det betyr at de er underlagt norsk lovgivning. Det er også en god ide å se om det krever BankID for at du skal kunne ta opp et lån, Det er et tegn på at lånet er godkjent og dermed sikkert å benytte. Du skal nemlig godkjennes av den norske stat innen du kan bruke BankID, så BankID er et godt tegn. notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

les mer om våre betingelser