MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

Lån 3.000

Sammenlign lån på 3000 - 1 långiver ble funnet

- Les mer om hvordan du kan låne 3000 uten kredittsjekk, enkelt og raskt. -
splash
Ferratum
Lånebeløp
Tilbakebetaling
Rente/år
Aldersgrense

God 7 / 10

1.000 - 30.000 kr.
12 - 180 Mån
8.5%
20 år
Første 30 dager rentefritt
Etableringsbebyr: 0,-
Søk lån nå shield-ok-icon
Annonselenke
Eksempel: Lånebeløp: 10.000 kr. Nedbetaling: 12 måneder Etablering:0 kr. Eff.rente: 258.02 % Kostnad: 6851 kr. Totalt tilbakebetalt: 16.851 kr.
Derfor kan du trygt bruke Morebanker.no

Hos Morebanker.no jobber vi for å gi deg den perfekte oversikten over dine lånemuligheter. Vi rangerer de ulike lånene etter faktorer som popularitet, lånebetingelsene og vår provisjon. Vi blir kompensert for å sende kunder til partnere. Les mer her
Lån 3000 kr i dag


Før det ble populært å ta opp hurtiglån mente mange at et lån på 3.000 kr var et mellomstort lån. I dag anses et lån på 3.000 kr dog for å være et lite hurtiglån. I noen situasjoner i livet kan du være økonomisk utfordret på forskjellige vis. Du kan stå i en situasjon hvor du har ekstraordinære store utgifter i en enkelt måned, og samtidig har du absolutt ingen penger på kontoen. Det kan også være at du har fått en uforutsett stor regning på grunn av eksempelvis nedbrutte hvitevarer eller en stor verkstedsutgift på din bil. Det anbefales at du alltid sørger for å ha et oppspart beløp stående som du kan trekke fra i slike uforutsette situasjjoner, men vi kan alle komme i en situasjon hvor vi har bruk for å låne penger. Så lenge du husker å betale pengene tilbake, så er det ikke et problem å ta opp lån. Ferratum er en av långiverne som tilbyr lån på 3000 kr - men det finnes også mange flere.


Rentefritt lån


Du har muligheten for å låne 3.000 kr uten sikkerhet i fast eiendom eller andre eiendeler. Noen långivere av forbrukslån tilbyr deg å låne 3.000 kr rentefritt - det vil si et slags “gratis lån”. Det betyr at du kan låne uten å skulle betale renter, og det gir deg en lang rekke fordeler. Hvis du sammenligner lån, så finnes det et bredt utvalg av lån som har usedvanlig høye renter. Så du kan få hurtige penger, men hvis du ikke betaler ditt lån hurtig tilbake, så kan det bli veldig dyrt for deg.


Eksempelvis tilbyr långivere som Vivus og Ferratum rentefrie lån. Hvis du låner 3.000 kr hos dem, så kan du faktisk låne dem i opp til 30 dager uten å skulle betale en eneste krone i renter og gebyrer. Det skaper også en større sjanse for at du kan betale lånet tilbake - som ikke legger til noen høye renter oppå ditt lån. Lånet er altså “helt gratis”. Men det er veldig viktig at du betaler lånet tilbake innen 30 dager, da det ellers vil komme diverse renter og gebyrer på lånet. Det finnes også et bredt utvalg av “tilbud” på rentefrie lån til nye kunder hos mange långivere.


Du kan spørre deg selv om det er mulig for deg å låne 3.000 kr tross gjeldsregisteret. Svaret her er nei, det er ikke mulig. Er du registrert i gjeldsregisteret, så skal du alltid sørge for å få betalt ned din misligholdte gjeld før du vurderer å ta opp nye forbrukslån. Det er mange långivere som ikke tilbyr lån til personer som er registrert i gjeldsregisteret, og derfor kan få personer faktisk få tillatelse til å ta opp ytterligere lån - også selv om det er hurtiglån. Sørg derfor alltid for å betale tilbake i tide, slik at du unngår denne situasjonen.


Lån via SMS


Før i tiden var det et begrep som het SMS lån. Det var altså mulig å få et sms lån ved å sende en sms til lånegiveren, og så få pengene utbetalt på ens konto. Man kunne altså sende en sms om et lån på 1.000 kr, og så få svar med det samme. Dette finnes ikke lengre, og i dag foregår alle online forbrukslån webbasert på enten computer, mobil eller nettbrett. Man kaller det fremdeles SMS lån, men i dag skal långiveren foreta en kredittsjekk av deg før de innvilger lånet.notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

les mer om våre betingelser