MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

Lag Budsjett for din privatøkonomi 

For å få innblikk i hva du er i stand til å kunne avbetale på månedlig basis ved å låne penger, kan det være en fordel å lage et budsjett. Dette vil fortelle deg om ditt månedlige disponible beløp, og gir deg en god oversikt over dine forbrukslån.

Når du trekker dine utgifter fra dine samlede inntekter, så finner du ditt månedlige disponible beløp. Det er av dette beløpet du skal betale et låns månedlige ytelser. Derfor er det viktig at du er bekjent med dine privatøkonomiske forhold før du låner penger.

Det kan vise seg å være nyttig å lage ditt budsjett da du oppnår et mer troverdig bilde av din privatøkonomi, fremfor å være for ’ambisiøs’, og så ikke i praksis være i stand til å betale de månedlige ytelsene.

Det finnes flere måter og ikke minst maler man kan bruke til å lage budsjett med. På noen online banker sine hjemmesider finnes et program som lager budsjett som du kan bruke. Her kan du enkelt få et innblikk i hvor stort lån du burde ta, og som kan være mulig for deg å avbetale på i forhold til en bestemt løpetid.


Derfor kan du trygt bruke Morebanker.no

Hos Morebanker.no jobber vi for å gi deg den perfekte oversikten over dine lånemuligheter. Vi rangerer de ulike lånene etter faktorer som popularitet, lånebetingelsene og vår provisjon. Vi blir kompensert for å sende kunder til partnere. Les mer her
notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

les mer om våre betingelser