MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

Få overblikket over dine forbrukslån

Når det kommer til forbrukslån, så er det langt fra alle som er like store. Noen er små og omfatter ikke mer enn noen tusen kroner, hvilket enhver kan enkelt betale tilbake. Men andre forbrukslån blir ganske omfattende og kan dreie seg om store summer som virkelig kan ødelegge en økonomi helt hvis rentene får lov å løpe løpsk. Alle kan komme i en situasjon hvor det er nødvendig med et av de større forbrukslånene, og hvor det ikke er en mulighet å låne i banken. Da må man ofte ty til hurtiglån, noe som heller ikke er helt så farlig så man må gå og frykte. Man skal bare være forberedt ordentlig.

Her er de 1 lån vi vil anbefale deg å ta:

Bank Norwegian
Lånebeløp
Tilbakebetaling
Rente/år
Aldersgrense

Fremragende 10 / 10

5.000 - 600.000 kr.
12 - 60 mnd
8.99-37.68%
23 år
Du kan signere med BankID
Samle dine smålån
Søk lån nå shield-ok-icon
Annonselenke
Eksempel: Lånebeløp: 100.000 kr. Nedbetaling: 24 måneder Etablering:950 kr. Refinans: 15 år . Eff.rente: 16.5 % Kostnad: 16.682 kr. Totalt tilbakebetalt: 116.682 kr.

Se et overblik over alle låneudbydere her

Få styr på dit budsjett

Før man tar opp et lån, så er det en meget god ide å få det fulle overblikket over sine finanser. Det vil si at man skal sikre seg at ens økonomi kan klare den belastningen som det er å avbetale på et lån. Gjør man ikke det, så kan et forbrukslån fort bli en meget ubehagelig og dyr fornøyelse. Få laget et budsjett hvor du har det fulle overblikket, og hvor det hver måned er satt av penger til å nedbetale på ditt lån. Se opp for at du aldri bruker disse pengene, da det vil koste deg mye penger å ikke passe på nedbetalingene, især med de høye rentene som er på hurtiglån til forbruk. Det betyr ikke at man ikke har plass til fornøyelser eller den slags. Det er en feilaktig oppfattelse av lån som nordmenn går rundt med. Bare fordi økonomien er stram, betyr det ikke at man skal leve på en stein, og nekte seg selv alle fornøyelser. Man skal bare gjøre det med måte. Man har neppe bruk for den nyeste iPhone eller en charterreise, men videre kan man godt nyte livet.

Hold kontakten til långiveren

Når uhellet er ute, og man ikke har pengene til å nedbetale på sitt forbrukslån, så la være med å late som ingenting. Det er det vi konstant ser i Luksusfellen, at nordmenn bare lukker øynene og ikke tar ansvar for det som skjer, og det er noe som kan ødelegge økonomien fullstendig. Har man bruk for å få utsatt et avdrag eller noe i den retning, så stå ved det og kontakt långiveren. De vil oftest være gode å snakke med, selv om det kanskje koster deg litt. Gir man en viss interesse i å nedbetale sin gjeld, så vil lånetilbyderne ofte virket meget forstående, da de jo gjerne vil ha deres penger tilbake. Ingen er interesserte i å ruinere noen. Det absolutt viktigste er at man bruker sin sunne fornuft når det kommer til å ta opp forbrukslån. La være med å gjøre noe uoverveid som kan få store konsekvenser for deg og din økonomi. Les om de forskjellige lånetilbyderne og deres betingelser, og sørg så for at din økonomi kan klare belastningen. Gjør man dette, så er et forbrukslån ikke spor farlig eller skremmende. Så er det bare en avde ting, som man skal igjennom.
notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

les mer om våre betingelser