MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

Lån online tross registrering i gjeldsregisteret

Det kan godt være en utfordring å finne et online lån når man står registrert i gjeldsregisteret. Vi viser ikke noen långivere her på Morebanker som tilbyr lån på tross av registrering i gjeldsregisteret. Vi anbefaler i stedet for at man fokuserer på å betale sine eksisterende lån tilbake med tanke på å komme ut av gjeldsregisteret før man tar opp nye lån - på den måten unngår man å bli fanget i en evig låne sirkel hvor man aldri klarer å betale kreditorer ferdig.

Hos de fleste långivere skjer kredittvurderingen helt automatisk, hvor ens fødselsnummer vil kunne avsløre om vedkommende er registrert i gjeldsregisteret. Men det er långiver av lån med BankID som avvikler denne prosedyren.

Hvis søker er registrert som ’dårlig betaler’, så er det muligheter for å låne penger med BankID allikevel. Det vesentlige i denne forbindelse er å være helt reel om sin økonomiske situasjon og opplyse om ens økonomiske forhold overfor långiveren.

Det finnes flere långivere som tilbyr lån med BankID tross gjeldsregistrering. Disse konkurrerer om kundene, så i denne forbindelse kan det lønne seg å undersøke grundig før man tar en beslutning. Så ja, det er mulig å finne billige lån, hvor gjeldsregisteret ikke utgjør noen hindring. Men vi anbefaler at man betaler ned den gjelden man har før man opptar ny.
Derfor kan du trygt bruke Morebanker.no

Hos Morebanker.no jobber vi for å gi deg den perfekte oversikten over dine lånemuligheter. Vi rangerer de ulike lånene etter faktorer som popularitet, lånebetingelsene og vår provisjon. Vi blir kompensert for å sende kunder til partnere. Les mer her
notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

les mer om våre betingelser