MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

Kan jeg få lån uten kredittsjekk?

 
En kredittvurdering, eller et kredittsjekk foretas av långivere når du søker om et nytt lån. En kredittsjekk er viktig for långivere fordi det sier noe om din kredittverdighet og betalingsevne. Typiske faktorer som vises i din kredittvurdering, er om du for eksempel har betalingsanmerkninger, om du har andre lån og hva din inntekt er. Det er mange som lurer på om det er mulig å få lån uten kredittsjekk, fordi de er redde for at de ikke skal kunne få lån med betalingsanmerkninger, eller lån uten eller med lite inntekt og lån med lav kredittvurdering.

Det er ikke mulig å få innvilget lån uten sikkerhet uten kredittsjekk, fordi långivere er pålagt av norske lover til å foreta en kredittvurdering av hver enkelt søker. Det er av samme grunn at det i Norge ikke er mulig få lån på minuttet eller lån på dagen, fordi innvilgelse av lån krever at långiver foretar en kredittvurdering av søker. En kredittsjekk eller kredittvurdering sier noe om din kredittverdighet, og uten kredittverdighet er det vanskelig å låne penger. 
Derfor kan du trygt bruke Morebanker.no

Hos Morebanker.no jobber vi for å gi deg den perfekte oversikten over dine lånemuligheter. Vi rangerer de ulike lånene etter faktorer som popularitet, lånebetingelsene og vår provisjon. Vi blir kompensert for å sende kunder til partnere. Les mer her
notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

les mer om våre betingelser