MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

Kan jeg få lån med betalingsanmerkninger?

Det er viktig å forstå hva en betalingsanmerkning er, og hvorfor man får en betalingsanmerkning. Det er også viktig å forstå konsekvensene av betalingsanmerkninger og hvordan man kan få slettet betalingsanmerkninger. Dette er fordi betalingsanmerkninger kan ha betydning for om du kan få innvilget et nytt lån eller ikke. Typisk vil bankene ikke kunne tilby lån uten sikkerhet til personer med betalingsanmerkninger, men du kan likevel få lån selv om du har betalingsanmerkninger. Du kan for eksempel søke om lån med sikkerhet i din bolig eller bil.

En betalingsanmerkning kan oppstå hvis du i lang tid ikke betaler en regning. Saken kan da gå over til inkasso og du kan få en betalingsanmerkning for å ikke ha betalt en regning. Konsekvensene av å få betalingsanmerkninger kan være alvorlige, fordi du ikke får mulighet til å søke om lån uten sikkerhet. Når det er sagt, finnes det alltid en løsning. Du kan nemlig få slettet en betalingsanmerkning. Når det gjelder hvordan man kan få fjernet en betalingsanmerkning, er det hovedsakelig to måter. Den første, enkleste og beste måten er å gjøre opp for regningen som førte til at du fikk en betalingsanmerkning. Når du betaler den regningen, slettes også betalingsanmerkningen. Den andre måten, som ikke anbefales, er å vente i fire år - da blir saken foreldet og slettet. Sjekk om du har betalingsanmerkning på gjeldsregisteret sine hjemmesider her.
Derfor kan du trygt bruke Morebanker.no

Hos Morebanker.no jobber vi for å gi deg den perfekte oversikten over dine lånemuligheter. Vi rangerer de ulike lånene etter faktorer som popularitet, lånebetingelsene og vår provisjon. Vi blir kompensert for å sende kunder til partnere. Les mer her
notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

les mer om våre betingelser