MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

Hvordan får man den laveste renten?

Når du vil låne penger kan du som utgangspunkt finne den laveste renten ved å sammenligne tilbud på lån. Den faste renten er ofte dyrere enn den variable, da låntakeren ’betaler’ for tryggheten ved å ha samme, faste rente gjennom lånets løpetid.

Men det er også andre faktorer som påvirker rentesatsen hos et bestemt lån. Det kan være forskjell på renten hvis 2 personer har søkt om den samme typen forbrukslån med de samme rammene. Dette er fordi renten fastsettes etter individuell vurdering av låntakers privatøkonomi.

I denne forbindelse gjelder retningslinjen at desto bedre og sterkere økonomi du har, desto mer fordelaktig og lav rente kan du få tilbudt. Videre vil renten også bli satt i forhold til lånets løpetid. Fordelen ved at renten på forbrukslån til dels baseres på søkers individuelle forhold er at det er mulig å kontakte lånetilbyderen og forsøke å forhandle seg til en god rente.

Så uansett hvordan din økonomiske situasjon ser ut, så kan du alltid kontakte en lånetilbyder og høre om dine muligheter for å få en annen rente.
Derfor kan du trygt bruke Morebanker.no

Hos Morebanker.no jobber vi for å gi deg den perfekte oversikten over dine lånemuligheter. Vi rangerer de ulike lånene etter faktorer som popularitet, lånebetingelsene og vår provisjon. Vi blir kompensert for å sende kunder til partnere. Les mer her
notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

les mer om våre betingelser