MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

Hva er løpetid?

Løpetid er et annet ord for lengden av lånets betalingsperiode. Denne fastsettes før låneavtalen underskrives, og det avtales mellom lånetilbyderen og deg med hvilket mellomrom du skal betale avdrag.

Typisk blir betalingsperioden oppgjort i måneder, noe som betyr at du skal betale et fastsatt avdrag på ditt lån hver måned.

Når du vurderer lengden på lånet ditt, så bør du se på fremtidsutsiktene for din økonomi. Kanskje er et jobbskifte, eller pensjon, innenfor den nærmeste fremtid, noe som vil endre din forutsetning for å betale tilbake på lånet.

Skal du eksempelvis ta opp et billån, så bør du ikke ta opp et lån med lengre løpetid enn du forventer at bilen skal brukes. Det er naturligvis ikke ønskelig å nedbetale på et billån etter du er ferdig med å bruke bilen.


Derfor kan du trygt bruke Morebanker.no

Hos Morebanker.no jobber vi for å gi deg den perfekte oversikten over dine lånemuligheter. Vi rangerer de ulike lånene etter faktorer som popularitet, lånebetingelsene og vår provisjon. Vi blir kompensert for å sende kunder til partnere. Les mer her
notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

les mer om våre betingelser