MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

Hva er nominell rente?

Formelt sett heter den nominelle renten også nominell årlig rente, da denne rentesatsen alltid angis pr. år. Nominell rente er den pålydende renten på lånet det vil si selve rentesatsen som långiver oppgir. Helt konkret betyr det at den nominelle renten er kun renten, uten andre omkostninger som for eksempel termingebyr og etableringsgebyr også videre. 

Nominell rente anvendes ofte som synonym for den pålydende renten på et lån, men nomiell rente er mer rettvisende enn den pålydende renten, da den nettopp tar hensyn til renters rente. Hvis du kun ser på den pålydende renten på lånet, så vil du ende med å betale en noe høyere pris for ditt lån. Når du sammenligner de forskjellige lånene på markedet, så er det altså mer rettvisende å se på nominell rente enn den pålydende renten.
Derfor kan du trygt bruke Morebanker.no

Hos Morebanker.no jobber vi for å gi deg den perfekte oversikten over dine lånemuligheter. Vi rangerer de ulike lånene etter faktorer som popularitet, lånebetingelsene og vår provisjon. Vi blir kompensert for å sende kunder til partnere. Les mer her
notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

les mer om våre betingelser