MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

Hvor lang tid tar det å få svar på søknaden?

Bankenes behandlingstider er effektive. Behandlingstidene kan variere i forhold til typen av lån som det søkes om. Det kan være forskjell på tidene mellom de store forbrukslånene samt långivere som tilbyr smålån.

De større bankene som tilbyr forbrukslån, har gjerne en behandlingstid på noen få dager. Det opplyses i de fleste tilfeller om den forventede behandlingstiden på hver bank sin hjemmeside. Det er den individuelle kredittvurderingen som gjør at behandlingstiden kan ta 1 – 2 hverdager.

Hos de mindre lånetilbyderne av f.eks. hurtiglån, så kan det finnes behandlingstider på som er raskere. I disse tilfeller foretas godkjennelsen ekstra hurtig, enten som følge av automatisk godkjennelse, eller fordi det ikke er krav om dokumentasjon i forbindelse med søknaden.
Derfor kan du trygt bruke Morebanker.no

Hos Morebanker.no jobber vi for å gi deg den perfekte oversikten over dine lånemuligheter. Vi rangerer de ulike lånene etter faktorer som popularitet, lånebetingelsene og vår provisjon. Vi blir kompensert for å sende kunder til partnere. Les mer her
notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

les mer om våre betingelser