MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

Bolig eller billån?

Det å ta opp et boliglån eller billån er for mange et stort skritt, og man ønsker da selvsagt å finne det beste og billigste boliglånet og billånet. Dette er fordi slike typer lån, for eksempel et boliglån, går over mange år og dermed kan kun en liten forskjell i renter og kostnader gjøre en stor forskjell. Her på MoreBanker kan du søke om forbrukslån og smålån, som er typer av lån hvor du kan bruke pengene til det du ønsker. Dersom du skal søke om boliglån eller billån, kan vi anbefale å sjekke långivere som spesialiserer seg på dette.

Det å søke boliglån på nettet eller billån på nettet kan være vanskelig, men likevel bør du sjekke ut flere tilbud og muligheter. Populære banker som tilbyr boliglån er DNB, Nordea og Sparebank1, men det finnes også flere. Det er alltid lurt å sammenligne flere långivere før du bestemmer deg for å inn for en låneavtale. Prøv å finne fram til boliglån med laveste rente blant de du sammenligner. Det samme gjelder også for billån. 

I motsetning til forbrukslån som typisk er lån uten sikkerhet, er boliglån og billån, typer av lån som krever sikkerhet - det vil si at lånet du tar blir sikret med pant i boligen eller bilen. Dette er fordi boliglån og billån er typisk større lån enn forbrukslån, og bankene og långiverne ønsker å garantere seg selv for å kunne gi gunstige priser og lave renter. Du kan for eksempel flytte boliglånet ditt hvis det er en bank som tilbyr en gunstigere rente - dette kan også være fordi boligens verdi har endret seg. Du kan også søke om refinansiering som er å samle flere dyre smålån til ett stort lån. I motsetning til mange andre smålån, som kan tas over fem år, kan et refinansieringslån tas over 15 år.

 


Derfor kan du trygt bruke Morebanker.no

Hos Morebanker.no jobber vi for å gi deg den perfekte oversikten over dine lånemuligheter. Vi rangerer de ulike lånene etter faktorer som popularitet, lånebetingelsene og vår provisjon. Vi blir kompensert for å sende kunder til partnere. Les mer her
notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

les mer om våre betingelser