MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

Vi er til for å hjelpe

Veldig mange nordmenn får på et tidspunkt i løpet av deres liv bruk for å ta opp et forbrukslån. Det er også en super enkel løsning hvis du har bruk for penger her og nå. Det kan eksempelvis være til et nytt kjøkken, til en reparasjon av bilen eller noe helt annet.

Noe av det farligste ved å ta opp et forbrukslån er mangel på viten om emnet. Derfor tror vi på, hos Tjeklån, at tiden er kommet for større innsyn og et bedre overblikk over markedet. Vi vil veldig gjerne gjøre det enkelt for deg. Vi ønsker å gi deg presis informasjon, så det blir enkelt for deg å finne det lånet som passer best til dine behov - og naturligvis til den laveste mulige renten. Vi vil, på sikt, gjerne være den førende online portalen for å sammenligne forbrukslån.

Vi pryder oss på å vise forbrukerne et bredt utvalg av produkter og ytelser innenfor forbrukslån. Vi har valgt å håndplukke et utvalg av forbrukslån, så vår sammenligning speiler derfor ikke nødvendigvis hele markedet.’

Hvem er Morebanker?

Vi undersøker, optimaliserer og oppdaterer hele tiden vår database for å skape overblikk og sikre innsyn i markedet. På den måten skaper vi et optimalt overblikk over de beste lånene i markedet. Det gir deg en fair sammenligning av de presise forbrukslånene som du er interessert i. Din brukeropplevelse er veldig viktig for oss, og vi pryder oss alltid på å levere de mest komplette sammenligningene. Derfor har vi også valgt å gjøre vår sammenligningsside gratis for deg å bruke.

Vår lidenskap er å hjelpe nordmenn med å treffe gode beslutninger. Det gjør vi ved å gi deg all den nødvendige informasjonen, så du kan gjøre det riktige valget i ro og mak.

Vår side gir deg mulighet til å taste inn ditt ønskede lånebeløp og din alder. Deretter tråler vi markedet for deg, og presenterer de lånene som matcher dine spesifikke søkekriterier. Du har mulighet for deretter å klikke deg videre og fylle ut en lånesøknad hos den gjeldende lånetilbyder – enkelt og greit.

Vi vil gjerne gjøre det enkelt og overskuelig for deg å gjøre et valg. Derfor tilbyr vi også spennende artikler på vår blogg, en dyptgående gjennomgang av de forskjellige tilbyderne på markedet, samt en forklaring på de viktigste tingene som du bør kjenne til innen du tar opp et lån. På denne måten er vi dedikert til å hjelpe deg med å spare tid og penger.

Vi er utelukkende en sammenligningsside, og tilbyer derfor ikke selv lån. Vi tjener penger på å formidle lånesøkere til lånetilbydere på markedet.

Teamet bak

Morebanker er drevet og eid av TjekLån. TjekLån er en mindre og raskt voksende online iverksetter-virksomhet. Vi er lokalisert i hjertet av Aarhus i Danmark, og i dag råder vi over 10 forskjellige sammenligningssider. Flere av disse sidene er faktisk blant de mest besøkte i Norge.

Vi tilbyr en lang rekke sammenligningstjenester innenfor flere produktomårder. Markedene for de gjeldende produktområdene blir konstant overvåket av oss her hos TjekLån, og dermed kan vi tilby ett enestek samlet overblik over det store antallet muligheter som eksisterer i markedene i dag.

Vi arbeider lidenskapelig for å sikre deg de beste sammenligningene i markedet, og derfor lanserer vi løpende nye tjenester. Vi vil nemlig sikre oss at vi gir deg de absolutt beste sammenligningene i markedet.

Helt konkret eier TjekLån Aps:

  • Tjek-laan.dk - gir forbrukerne overblikk over lånemarkedet i Danmark
  • Tjekbredbaand.dk - hjelper deg med å spare penger på ditt internett
  • Findmaaltidskasse.dk - Få inspirasjon til din neste måltidskasse og sammenligne priser
  • Moremoney.dk - Gir deg en samlet oversikt over de billigste forbrukslånene
  • Tjekakasse.dk -Få et samlet overblikk over priser og betingelser ved de forskjellige a-kassene
  • Mobilabo.dk - Finn det billigste mobilabonnementet
  • Pengepartner.dk - Få overblikk over markedets billigste hurtiglån
MARK ANDERSEN
MARK ANDERSEN
Direktør
KENNETH ANDERSEN
KENNETH ANDERSEN
Partner
CHRISTOFFER HUBERTZ
CHRISTOFFER HUBERTZ
Partner

Hold kontakten

TjekLån ApS
Vestergade 48H
8000 Aarhus C

info@admill.dk
Tlf: +45 44 11 07 43
CVR: 43600672notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

les mer om våre betingelser