MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

Ferratum - Er det billigere og bedre?

Ferratum tilbyr en fleksibel kredittramme som heter Fleksikreditt. Dette er et annerledes produkt enn vanlige forbrukslån. Dette er en kredittramme, nærmest som en kredittkort, hvor du alltid har en godkjent ramme som du kan trekke ut fra. Du betaler da kun får det du har brukt. På denne siden kan du sammenligne tilbud fra andre långivere og banker, og se hva som faktisk lønner seg. Er det billigere med lån eller kredittramme?

- Les mer -


Ferratum
Lånebeløp
Tilbakebetaling
Rente/år
Aldersgrense

God 7 / 10

1.000 - 30.000 kr.
12 - 180 Mån
8.5%
20 år
Første 30 dager rentefritt
Etableringsbebyr: 0,-
Søk lån nå shield-ok-icon
Annonselenke
Eksempel: Lånebeløp: 10.000 kr. Nedbetaling: 12 måneder Etablering:0 kr. Eff.rente: 258.02 % Kostnad.: 6851 kr. Totalt tilbakebetalt: 16.851 kr.
Derfor kan du trygt bruke Morebanker.no

Hos Morebanker.no jobber vi for å gi deg den perfekte oversikten over dine lånemuligheter. Vi rangerer de ulike lånene etter faktorer som popularitet, lånebetingelsene og vår provisjon. Vi blir kompensert for å sende kunder til partnere. Les mer her
Ferratum

Ferratum er en kjent låneleverandør med lang fartstid i lånebransjen. Ferratum tilbyr små forbrukslån og 100% digitale bankløsninger. Ferratum har siden 2005 hatt mer enn 1,9 millioner kunder og utvidet til hele verden. Ferratum er blitt en stor aktør innenfor online lån og mobile løsninger. Du kan låne mellom 10000 og 30000 kr hos Ferratum.

Vilkår for lån hos Ferratum

Som med alle andre lån på nettet så er det noen vilkår som gjelder hvis man skal låne penger online. Det er alltid en aldersgrense som skal oppfylles når man skal låne penger på nettet, og dette er en aldersgrense som starter ved myndighetsalder 18 år. Når det kommer til lån og kredittramme hos Ferratum er aldersgrensen 20 år. Du skal altså være fylt minst 20 år, når du søker om lån eller kreditt hos Ferratum. Du kan heller ikke være eldre enn 70 år.

Et annet vilkår for å få lån hos Ferratum er at du skal ha folkeregistrert adresse i Norge. Det er også et krav om at din samlede inntekt ikke kan overstige fem ganger din egen årlige inntekt.

Det er ofte mange som lurer på om de kan låne penger på nettet med betalingsanmerkninger. Det er som regel i de fleste tilfeller vanskelig, men det kan finnes unntak. Med Ferratum kan du heller ikke låne med betalingsanmerkninger og du kan heller ikke ha inkassogjeld, hvis du vil søke om lån eller kreditt.

Få fleksikreditt med Ferratum

Når man tar opp et lån hos Ferratum kan man gå for det de kaller fleksikreditt. Fleksikreditt er en fleksibel kredittramme på opptil 30000 kr. Fra denne rammen kan du ta ut akkurat det du trenger og dermed kun betale for akkurat det du bruker.  Dette er en litt annen type lån enn mindre forbrukslån hvor du typisk søker om lånet i det øyeblikket du trenger penger og betaler for det lånet du har søkt om, uansett hvor mye du ender opp med å bruke. Du betaler kun renter og uttaksavgift av det du ender med å ta ut av kredittrammen. Jo raskere du betaler tilbake, jo mindre betaler du i renter og avgifter.

Fordeler med fleksikreditt

Det er flere frdeler når man får fleksikreditt med Ferratum. En av fordelen med fleksikreditt er at du har penger til rådighet når du trenger dem. Du har altså et valgfritt uttaksbeløp tilgjengelig når du har behov for det.

Fleksikreditt kan altså fungere som et sikkerhetsnett til når du plutselig trenger penger. Da kan du trekke penger fra kredittrammen og kun betale for det du bruker. For eksempel hvis det kommer en uforutsett utgift eller det oppstår et forbigående behov for ekstra penger. Du kan hele tiden innfri hele eller deler av lånet uten ekstra kostnader.

Man vet aldri når en uforutsett situasjon oppstår, og det kan være greit å ha et sikkerhetsnett hvis man ikke er så heldig å ha en solid buffer. Det kan være ting som at hvitevarer går i stykker, at man mister jobben eller en plutselig reparasjon på huset. Uansett hva som oppstår, kan en kredittramme gi trygghet.

Lån uten sikkerhet

Når man låner penger online er det i stor grad snakk om lån uten sikkerhet. Når man låner penger uten sikkerhet trenger man ikke å stille sikkerhet for lånet i form av eiendom eller verdigjenstander, hvilket ofte er tilfellet når man søker om lån i en fysisk bank. Det som kan være ulempen med lån uten sikkerhet er at renten kan være litt høyere enn på lån i en vanlig bank, men til gjengjeld kan man låne penger uten at noen vil vite eller spør om hva du skal bruke pengene på. Dette gjelder også for rammekreditten hos Ferratum, hvor du altså kan få en kredittramme på opptil 30000 kr som du kan ta av uten at noen vil vite hva du skal bruke pengene på.

Rente hos Ferratum

Når du låner penger hos Ferratum kan et låneeksempel se ut sånn: Låneeksempel Ferratum Fleksikreditt: Et lån på 20.000 kr med 258,02%  effektiv rente, har en kostnad à 13550 kr dersom det betales tilbake 20.000 kr i like store avdrag over 12 mnd, inkl. uttaksavgift 12.5%, nominell rente 103.40% p.å., Totalt 33550,-. Når du låner penger hos Ferratum foretar de en kredittsjekk basert på søknaden din. Det er ikke mulig å søke om lån hos Ferratum uten å bli kredittvurdert.

notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

les mer om våre betingelser