MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

Kan forbrukslån være en løsning for deg?

Hvis du som tusener av andre nordmenn står i en situasjon hvor du godt kunne bruke litt ekstra penger, så kunne et forbrukslån være en opplagt mulighet. Hvert år skjer det at man plutselig står i en situasjon hvor man godt kunne trenge penger til en ny laptop, et nytt TV eller kanskje en charterreise. Det kan også være at man er så uheldig at det er kommet uventede regninger, som man ikke akkurat har penger til. Da skal man bruke penger hurtig, og det er her at forbrukslånet kommer inn i bildet. Det er bare viktig at man er forberedt på de forpliktelsene som følger med et forbrukslån. Internettet er spekket med steder hvor man kan låne penger på ganske få minutter og ha pengene på kontoen senest neste dag. Det kan gjøre at man enkelt blir fristet, men nettopp derfor skal man være forsiktig. Hurtiglån har nemlig meget høye renter.

Her er de 1 lån vi vil anbefale deg å ta:

Bank Norwegian
Lånebeløp
Tilbakebetaling
Rente/år
Aldersgrense

Fremragende 10 / 10

5.000 - 600.000 kr.
12 - 60 mnd
8.99-37.68%
23 år
Du kan signere med BankID
Samle dine smålån
Søk lån nå shield-ok-icon
Annonselenke
Eksempel: Lånebeløp: 100.000 kr. Nedbetaling: 24 måneder Etablering:950 kr. Refinans: 15 år . Eff.rente: 16.5 % Kostnad: 16.682 kr. Totalt tilbakebetalt: 116.682 kr.

Se et overblikk over alle Lånegivere her

Hvorfor skal man benytte et hurtiglån til forbruk?

Det er mange som aldri ville overveie å ta opp et hurtiglån, men for mange andre er det den eneste muligheten. Det skal noen ganger et mirakel for å få bankene til å punge ut, så det må alternativer på bordet. Hurtiglån til forbruk har den store fordelen at man kan få det uansett hvordan ens økonomiske situasjon ser ut og man skal ikke redegjøre for hver eneste krone man har brukt de seneste årene. Dessuten er det heller ikke noen hindring hvis man skulle være så uheldig å være i gjeldsregisteret. Det er ikke noe som blir sjekket ved et hurtiglån, men det er selvsagt ikke anbefalelsesverdig å ta opp ytterligere gjeld hvis man er i gjeldsregisteret. Så et hurtiglån gir en meget stor personlig frihet og gjør at man kan bruke penger til akkurat det man ønsker, uten å skulle stå skolerett foran en bankrådgiver. Man søker, får pengene, og så er den prosessen over. Man skal bare huske å nedbetale på lånet sitt. Ellers kan det gå galt.

Fordeler og ulemper ved et hurtig forbrukslån

Det kan oppsummeres ganske kort: Forbrukslån er en utmerket løsning for finansielle vanskeligheter, i hvert fall på kortere sikt. Har man større problemer, så skal man nok ta en samtale med sin bank og få omlagt sin økonomi. Men er den generelt sterk, så kan et hurtiglån gi noe rom for de gøye tingene i livet. Man søker online eller via SMS. Pengene mottar man på rekordtid, så man kan komme i gang med det gøye en ønsker å gjøre. Man skal ikke stille sikkerhet eller ha en høy inntekt. Dessuten er det meget stor konkurranse på markedet, så man kan få meget gunstige priser på sitt hurtiglån hvis man er litt oppmerksom. Det kommer naturligvis ikke uten ulemper. Det er veldig høye renter som man skal sørge for å få betale. Ellers kan de løpe løpsk, og man kan ende med å sitte i en ytterst vanskelig situasjon. Men kan man håndtere dette, så er et forbrukslån en glimrende løsning hvis man står og mangler hurtige penger, enten det er til en uventet regning eller til gøye aktiviteter.
notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

les mer om våre betingelser