MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

Forbrukslån til ferien

Nå som vinteren er over oss, så er det ganske opplagt å begynne å overveie en liten vinterferie. Ned i det sydlige Europa og stå på ski? Ellers kanskje her oppe i det høye Nord, hvor de norske og svenske fjellene venter på en? Kunne det bli mer gøy enn det? Problemet med slike skiferier er at det koster en pokkers masse penger. Det er noe som ikke alle overveier, og derfor ender de med å låne penger. Det lyder så enkelt og fristende med de mange hurtiglånene og forbrukslånene som reklameres for hele tiden. Men er det en god ide å ta opp et lån for å komme på ferie? Man får i og for seg ikke bedre råd bare fordi man tar opp et lån. Det betyr bare at man utsetter problemet. Hvis man ikke selv har gjort det, så kjenner man i hvert fall minst én person som tar opp forbrukslån for å kunne dra på en ferie, som de i realiteten ikke hadde råd til. Unnskyldninger er det nok av, men i til slutt er det i grunn bare tøv, for de vet godt at den beste tingen å gjøre hvis man vil på ferie er å spare opp. Har man ikke penger til ferie, så bør man overveie nøye om man overhodet skal på ferie.

Her er de 1 lån vi vil anbefale deg å ta:

Bank Norwegian
Lånebeløp
Tilbakebetaling
Rente/år
Aldersgrense

Fremragende 10 / 10

5.000 - 600.000 kr.
12 - 60 mnd
8.99-37.68%
23 år
Du kan signere med BankID
Samle dine smålån
Søk lån nå shield-ok-icon
Annonselenke
Eksempel: Lånebeløp: 100.000 kr. Nedbetaling: 24 måneder Etablering:950 kr. Refinans: 15 år . Eff.rente: 16.5 % Kostnad: 16.682 kr. Totalt tilbakebetalt: 116.682 kr.

Se et overblik over alle låneudbydere her

Lån penger hvis omstendighetene tilsier det

Ingen regel uten unntak, og slik er det naturligvis også med forbrukslån til ferie. Det kan jo være at man har vært fornuftig og spart opp i en lengere periode. Man har planlagt det hele, og pengene står klar på kontoen, hvoretter bilen går i stykker. Det kan fort koste deg flere tusen kroner, og det kan være den enegyldige dødsdommen over ens ferie. Man betaler naturligvis for reparasjonene med sin oppsparing. I en slik situasjon, så kan man utmerket godt ta opp et lite forbrukslån for å dekke beløpet inn igjen, så man kan komme seg på ferie. Det er jo ikke fordi man har vært uansvarlig, det er bare force majeure som skubber litt til planene. Men har man vært ansvarlig med sine finanser og generelt har en fornuftig økonomi, så vil et lite forbrukslån ikke velte noe. Det er i bunn og grunn den sunne økonomien som det hele handler om. Hvis man konstant sitter presset i det med sin økonomi og ikke har styr på sine penger, så er det neppe en god ide å ta opp ytterligere gjeld. Det vil bare gjøre situasjonen verre. Er økonomien derimot sunn og stabil, så kan et lite forbrukslån her og der gjøre livet noe gøyere, da man ikke alltid skal være bundet av å vente på at man har spart det hele opp. Litt forbruk og luksus skal det nok være plass til.

Ta opp det rette lånet

Hvis man skal låne penger til ferie, så har man et par muligheter. Hvis det virkelig haster, så kan det være at man bør overveie et hurtiglån. Hurtiglån kan man søke på få minutter og man har pengene innenfor et døgn. Det stilles praktisk talt ingen krav, og man betaler meget hurtig tilbake. Det er en smart løsning hvis man bare mangler et mindre beløp, så man kan komme avsted. Så er økonomien sunn, så ta opp et lite forbrukslån og ha en god reise.
notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

les mer om våre betingelser