MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

Få den beste renten på forbrukslån

Det er mange forskjellige grunner til  ta opp et forbrukslån, men uansett grunnen, så er man med stor sannsynlighet interessert i å få den beste renten. En lav rente er nemlig ofte ensbetydende med at man har fått et generelt billig lån, noe som alltid er en fordel. Det er mange forbrukslån på det danske markedet, og det kan være vanskelig å finne det optimale lånet. Du kan dog gjøre visse ting for å øke sjansen for at du får det beste lånet med den beste renten, og du kan lese mer her hvis du vil lære mer om dette.

Her er de 1 lån vi vil anbefale deg å ta:

Bank Norwegian
Lånebeløp
Tilbakebetaling
Rente/år
Aldersgrense

Fremragende 10 / 10

5.000 - 600.000 kr.
12 - 60 mnd
8.99-37.68%
23 år
Du kan signere med BankID
Samle dine smålån
Søk lån nå shield-ok-icon
Annonselenke
Eksempel: Lånebeløp: 100.000 kr. Nedbetaling: 24 måneder Etablering:950 kr. Refinans: 15 år . Eff.rente: 16.5 % Kostnad: 16.682 kr. Totalt tilbakebetalt: 116.682 kr.

Se et overblikk over alle Lånegivere her

Undersøk dine muligheter grundig

Forarbeidet er særdeles viktig hvis du vil ha en god rente på et forbrukslån, og det er især viktig at du får undersøkt alle dine muligheter med hensyn til lån. Det er ofte billigst å låne i banken, men det er ikke en selvfølgelighet at dette er tilfellet. Videre kan du ikke være sikker på at din bank tilbyr den beste renten, så det er alltid en fordel hvis du henvender deg flere steder. Hvis du overveier å ta opp et hurtiglån, så har du enda flere grunner til å gjøre forarbeidet grundig, for her kan det være enormt stor forskjell på rentene. Hurtiglån er beryktede for deres høye renter, og det er en god del av lånene som lever opp til dette ryktet. Det er imidlertid også kommet mange hurtiglån på det norske markedet som har en ganske anstendig rente. Man kan til og med være så heldig å finne et hurtiglån som har en lavere rente enn bankens forbrukslån. Det er en riktig god idé å sammenligne forbrukslån før du treffer din beslutning. Internettet kan være en stor hjelp i den forbindelse, og det behøver ikke ta lang tid å sammenligne de forskjellige tilbudene – og det kan virkelig være mye penger å spare.

Snakk med utlåneren

Det kan klart anbefales å kontakte långiverne når du har funnet et par forskjellige lån som kunne være interessante. Mange steder vil du oppdage at rentene er satt til forhandling, og du har især gode muligheter for forhandling hvis du har fått et bedre tilbud ved en annen utlåner. Det kan være grenseoverskridende å skulle forhandle med en utlåner, men det er viktig å huske på at du ikke kan miste noe. I beste fall får du en lavere rente og i verste fall får du bare et avslag. Mange blir positivt overrasket når de først tar en snakk med en långiver om et potensielt lån.

Overhold lånets avtaler

Det er viktig å gjøre forarbeidet godt, og her er det også viktig at du setter deg inn i lånets vilkår. Det kan enkelt komme ekstra omkostninger hvis du ikke overholder lånets avtaler, og så hjelper det ikke noe at du har en lav rente. Du ønsker med stor sannsynlighet å få et billig lån ved å finne en lav rente. Dette er imidlertid en bortkastet innsats hvis du ikke kan betale lånet tilbake, for da vil det komme ekstra gebyrer på lånet.
notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

les mer om våre betingelser