MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

5 gode tips til hvordan du kan spare penger i hverdagen

Her er de 1 lån vi vil anbefale deg å ta:

Bank Norwegian
Lånebeløp
Tilbakebetaling
Rente/år
Aldersgrense

Fremragende 10 / 10

5.000 - 600.000 kr.
12 - 60 mnd
8.99-37.68%
23 år
Du kan signere med BankID
Samle dine smålån
Søk lån nå shield-ok-icon
Annonselenke
Eksempel: Lånebeløp: 100.000 kr. Nedbetaling: 24 måneder Etablering:950 kr. Refinans: 15 år . Eff.rente: 16.5 % Kostnad: 16.682 kr. Totalt tilbakebetalt: 116.682 kr.

Se et overblikk over alle Lånegivere her

5 gode tips til hvordan du kan spare penger i hverdagen


Det er mange som sliter med å få pengene til å strekke til i hverdagen, og de er alltid tomme på kontoen når slutten av måneden nærmer seg, kjenner du deg igjen? Så burde du fortsette å lese, fordi det er små endringer man kan gjøre i hverdagen som kan gjøre en kjempe stor forskjell på økonomien din. Her er våre 5 beste tips til hvordan du kan spare penger i hverdagen:


1. Skaff deg god oversikt
Nøkkelen til en god økonomi er å ha god oversikt. Lag en oversikt og et budsjett, her er det viktig å ha med faste inntekter, det vil si lønn og andre bidrag, det kan være barnebidrag, lånekasse osv. Videre er det utrolig viktig og kanskje viktigst å ha god oversikt over hvilke utgifter man har, her kan det være diverse lån for eksempel boliglån og billån, strøm, internett, trenings medlemskap osv. Når man har trukket de faste utgiftene fra de faste inntektene, så har man det beløpet man sitter igjen med hver måned som skal dekke for eksempel mat, bensin, klær, andre diverse utgifter. Det er da viktig å fordele pengene på en realistisk måte, og deretter klare å følge budsjettet man har laget.


2. Lag faste spareavtaler
Det er en god ide å sette opp faste spareavtaler. det kan man gjøre via banken sin eller for eksempel si at hver måned så skal jeg sette av 500 kr til eventuelle fremtidige krisesituasjoner. Det er utrolig lurt å ha en back-up konto hvis det skulle skje noe, som for eksempel at vaskemaskinen blir ødelagt, for da behøver man en ny en. Via banken kan man også lage avtaler med at man feks sparer 5 kr hver gang man drar kortet, det er en veldig lett måte og spare på, for den ser du nesten ikke.  


3. Ukeshandel
Mange bruker utrolig mye penger på mat, og vi vet alle at hvis man går i butikken sulten så kjøper man fort mye unødvendig, og jo flere ganger man er innom butikken jo mer unødvendig kjøper man med seg. Derfor er det en god ide å planlegge hvilke middager man skal ha i løpet av uken og handle inn til dette i starten av uken, så unngår man unødvendige innkjøp og unødvendig bruk av penger. 


4. Kutt ned på unødvendige utgifter
Mange har det vi kaller for usynlige unødvendige utgifter, ting vi bruker penger på som vi ikke tenker noe over og som vi mange ganger heller ikke trenger. Det kan for eksempel være streaming abonnementer, ta en titt på hvilke du faktisk bruker, kan du avbestille noen? Eller har du mange dyre vaner som brus, godteri, røyk og snus? Dette er unødvendige ting som koster masse hvis man ikke har så mye å rutte med i måneden, det er også utgifter man helt klart burde kutte ned på.


5. Sjekk priser før du handler
Det er en god ide å alltid sjekke ut prisene når du handler, velg det billige alternativet, slik kan du lett spare her og der. Det er også en god ide og holde øye med tilbudsaviser, her kan man ofte spare masse penger på gode tilbud. 

Hvis du fremdeles synes det er vanskelig å få endene til å møtes i slutten av måneden, eller at det oppstår en uventet utgift, så er det alltid en løsning. Her på morebanker tilbyr vi lån fra 17 forskjellige banker og vi hjelper deg med å finne det lånet som passer deg aller best. Vi gjør det enkelt og lett for deg å låne penger når du trenger det, ta gjerne kontakt hvis du vil høre mer eller finn oversikten over alle våre långivere her.
notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

les mer om våre betingelser