MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

Verdens dyreste pakkekalender

Vi kjenner den alle sammen – pakkekalenderen. De fleste av oss har sikkert fått den famøse pakkekalenderen som barn, hvor en masse godteposer, leketøy og andre småting ble fordelt i 24 små og relativt budsjettvennlige gaver. Men hvis du virkelig vil imponere din kjæreste eller gjengjelde de mange hjemmelagde pakkekalenderne fra din mor gjennom årenes løp, så kommer du nok ikke langt med små Haribo-poser og leketøy. Derfor får du her en guide til hvordan du optimaliserer den velkjente pakkekalenderen. Det blir muligens verdens dyreste pakkekalender, men det skal vist heller ikke mye til for å slå budsjettet for den klassiske pakkekalenderen.

Her er de 1 lån vi vil anbefale deg å ta:

Bank Norwegian
Lånebeløp
Tilbakebetaling
Rente/år
Aldersgrense

Fremragende 10 / 10

5.000 - 600.000 kr.
12 - 60 mnd
8.99-37.68%
23 år
Du kan signere med BankID
Samle dine smålån
Søk lån nå shield-ok-icon
Annonselenke
Eksempel: Lånebeløp: 100.000 kr. Nedbetaling: 24 måneder Etablering:950 kr. Refinans: 15 år . Eff.rente: 16.5 % Kostnad: 16.682 kr. Totalt tilbakebetalt: 116.682 kr.

Se et overblik over alle låneudbydere her

Tenk utenfor boksen

Vi er i gang med å gjenopplive pakkekalenderen, så derfor er det nødvendig å tenke utenfor boksen. Tenk over hvem du gir den til. Hva setter din kjæreste pris på? Har han eller hun en bestemt yndlingsjokolade eller et bestemt produkt som vedkommende sverger til? Tenk det inn i pakkekalenderen, så den også avspeiler at du har brukt tid på å finne nettopp det vedkommende blir glad for. For at projektet ikke skal bli altfor tidskrevende, så anbefaler vi dog at du først og fremst setter fokus på kvalitet. Herunder finner du fem tips for hva en eksklusiv pakkekalender kan inneholde.

Velsmakende sjokolade

Sjokoladeesken er en klassiker når vi skal gi gaver. Den kan dog fort bli en upersonlig gave og en flat smaksopplevelse. Heldigvis finnes det et utall av produsenter som lager lekker og velsmakende sjokolade, som ikke sender tankene hen på en kjedelig firmajulegave. Finn en eske med få, lekre sjokolader, som mottageren kan nyte i løpet av desember måned. Det er en klassiker, men den vil helt sikkert gå rett inn hos de fleste.

Søt og fyldig portvin

God sjokolade skal nytes med en god portvin. De to passer sammen. Hvis du virkelig vil kjele med livsnyteren, så gå derfor på oppdagelse hos din lokale vinforhandler, og spør etter en søt og fyldig portvin som kan supplere sjokoladen og få mottageren helt ned i gir når julestresset begynner å melde seg.

Gavekort til opplevelser

Den eksklusive pakkekalenderen skal selvfølgelig også inneholde opplevelser som oppfordrer til kvalitetstid mellom deg og mottageren. Det finnes et stort utvalg av gavekort til skreddersyede opplevelser – det være seg wellness opphold, gourmet opplevelser eller actionfylte opplevelser til adrenalinjunkien. Er pakkekalenderen til en matelsker, så lag et personlig gavekort til vedkommendes yndlingsspisested, arranger en utflukt, hvor du betaler måltidet, eller gå den sikre veien med et par kinobilletter. Mulighetene er uendelige.

Eksklusiv gin

De seneste år er vår kjærlighet til gin gjenoppstått, og det er ikke lengere nok å diske opp med den velkjente blå Bombay Sapphire hvis du vil imponere med din gin & tonic. I Norge og rundt om i verden er der dukket et utall av nye mindre gin-destillerier opp, som alle byr på eksklusive smaksopplevelser. Finn en gin som utfordrer din mottagers smaksløker, og tilføy evt. en god tonic, slik at gaven består av et komplett sett som er klart til å bli tatt i bruk når neste fredagsdrink skal serveres.

Gedigne gadgets

Tilføy et ekstra element av underholdning til pakkekalenderen ved å fylle den med gedigne gadgets, som kan gjøre juledagene litt gøyere å komme igjennom. Det kan være alt fra en bluetooth-høytaler til den musikkglade kjæreste, et fitness armbånd til treningsentusiasten, eller et nettbrett til din mor, så hun kan streame yndlingsseriene. Her har du rikt med muligheter for å gjøre gaven personlig og variere prisleiet alt etter mottageren og ditt eget ambisjonsnivå.

Den tradisjonelle pakkekalenderen har som kjent 24 gaver, så vi foreslår at du supplerer de fem ovennevnte gaveideene med dine personlige og skreddersydde ideer. Andre gode ideer for hva kalenderen kan inneholde kan være smykker, lekre pleieprodukter eller det uret som din kjæreste har fablet om i hundre år, men aldri har fått kjøpt. Og så kan du jo da passende gi det som den 24. og siste gaven, så det også fungerer som en julegave.
notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

les mer om våre betingelser