MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

Lån på dagen eller minuttet?

Man skal være forsiktig og tenke seg godt igjennom før man tar opp et lån. Norske myndigheter har derfor bestemt at annonsering og markedsføring av lån og kreditt skal være meget strengt regulert, og det er dermed ikke tillatt å bruke ord som lån på dagen, lån på minuttet eller lån på timen når man annonserer for kreditt og låneprodukter. Her hos MoreBanker.no bruker vi heller ikke slike begreper, fordi vi ikke ønsker å villede eller lokke kunder, men derimot ønsker å tilby en gratis tjeneste som er til nytte for forbrukere til å sammenligne lån.

Prosedyren for å søke om lån og for å få innvilget lån varierer fra långiver til långiver, og hvor langt tid det kan ta før du får innvilget din søknad om lån, eller hvor lang tid det kan ta før du får pengene inn på din konto varierer derfor også mellom de ulike långiverne. Typisk vil den enkelte långiveren gjøre en individuell vurdering av deg basert på dine opplysninger, som for eksempel alder, inntekt og ønsket lånebeløp, som vi har nevt tidligere. Din profil i gjeldsregisteret, om du har betalingsanmerkninger eller inkassokrav og ditt statsborgerskap kan også være faktorer som påvirker denne prosessen.

Mange kunder spør etter lån på dagen uten kredittsjekk, men dette er umulig i Norge. Alle långivere i Norge er lovpålagt å foreta en kredittsjekk av alle søknader, slik at det ikke er mulig å få et lån uten kredittverdighet. Det er forståelig at kunder søker etter et raskt lån på dagen som blir utbetalt med en gang, men som sagt er det viktig å tenke seg godt igjennom før man tar opp et lån. Det er spesielt etterspørsel etter smålån på dagen, men ettersom alle lån i Norge må bli vurdert individuelt, er dette ikke mulig. Man bør vurdere sin betalingsevne både i nåværende tidspunkt og i løpetiden på lånet. 

 
Derfor kan du trygt bruke Morebanker.no

Hos Morebanker.no jobber vi for å gi deg den perfekte oversikten over dine lånemuligheter. Vi rangerer de ulike lånene etter faktorer som popularitet, lånebetingelsene og vår provisjon. Vi blir kompensert for å sende kunder til partnere. Les mer her
notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

les mer om våre betingelser