MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

Hva er refinansiering?

Dersom du har flere dyre smålån, kan du samle smålån til ett større lån. På denne måten får du kun én faktura som du må forholde deg til, og det blir både enklere og mer oversiktlig å følge opp din samlet gjeld. Ved å refinansiere lån, kan du samle dine eksisterende lån og til og med spare penger fordi du kan få bedre vilkår ved å refinansiere, enn å betale dyre lån individuelt. Med andre ord betyr det å refinansiere at du tar opp et nytt lån for å betale tilbake din samlede gjeld. 

Når du skal søke om refinansiering, kan du få en nedbetalingstid på helt opp til 15 år, som er betydelig høyere enn lån uten sikkerhet, som har en maksgrense på 5 år. Ønsker du å refinansiere dine eksisterende lån, kan du sende inn en søknad om refinansiering til våre partnere på denne nettsiden, og du kan dermed få et godt tilbud fordi du har mulighet til å sammenligne flere banker. Du bør sjekke hva den effektive renten og den nominelle renter er hos alle bankene og långivere før du inngår avtale om refinansiering.
Derfor kan du trygt bruke Morebanker.no

Hos Morebanker.no jobber vi for å gi deg den perfekte oversikten over dine lånemuligheter. Vi rangerer de ulike lånene etter faktorer som popularitet, lånebetingelsene og vår provisjon. Vi blir kompensert for å sende kunder til partnere. Les mer her
notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

les mer om våre betingelser