MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

Hva er pålydende rente?

Den pålydende renten er de omkostningene et lån kan tilskrives - den prisen man betaler for å ha det lånte beløpet til rådighet.

Pålydende rente angis som regel i prosent pr. år, men en hyppigere rentetilskrivning kan også godt være angitt og er verdt å være oppmerksom på. Det er også denne rentesatsen som vil stå i lånedokumentet. Den pålydende renten er et ekstra beløp som kommer oppå lånesummen.

Hvis du ikke betaler ditt lån ned på 1 år, men derimot 2 år, så vil den pålydende renten løpe opp i det dobbelte beløpet. I dette tilfelle vil det også komme et beløp ovenpå kalt renters rente, noe som du kan lese mer om her.

Morebanker har laget en lånekalkulator, hvor du ved å taste inn den pålydende renten og etableringsomkostningene kan beregne hva det rent faktisk koster deg pr. måned og totalt å ta opp et lån.
Derfor kan du trygt bruke Morebanker.no

Hos Morebanker.no jobber vi for å gi deg den perfekte oversikten over dine lånemuligheter. Vi rangerer de ulike lånene etter faktorer som popularitet, lånebetingelsene og vår provisjon. Vi blir kompensert for å sende kunder til partnere. Les mer her
notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

les mer om våre betingelser