MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

Hva er digital signatur eller BankID?

Digital signatur betyr egentlig elektronisk underskrift. Det er en slik underskrift man for eksempel skal bruke når man skriver under på en låneavtale. Digital Signatur eller BankID gjør det mulig å benytte selvbetjening på diverse tjenester døgnet rundt.

BankID består av et fødselsnummer, engangskoder, og et passord. Alle 3 må alltid brukes når man vil logge inn med BankID. Man taster først fødselsdato, engangskoder, og til slutt ditt selvvalgte passord.

Det er flere fordeler ved å benytte seg av BankID:

  • Når et lån er godkjent med BankID utbetales pengene på din konto hurtigere enn ved tradisjonelle låneprosesser - dette er en fordel når du trenger pengene raskt. 
  • Metoden gjør det enkelt og lett å låne penger. 
  • Låntaker slipper å skulle fremskaffe papirer til bruk for dokumentasjon ovenfor låntilbyder (herunder lønnsslipper, oversikt over budsjett, årsoppgjør m.fl.).
  • Fordelene ved de lånene som er tilgjengelige online er deres fleksibilitet. Det er opp til låntaker selv å bestemme størrelsen på den summen penger som ønskes å bli lånt. Og det er også en individuell beslutning å bestemme hvor lang tid lånet skal løpe.
  • Det er en stor grad av sikkerhet forbundet med å anvende BankID til å underskrive låneavtale med.
Derfor kan du trygt bruke Morebanker.no

Hos Morebanker.no jobber vi for å gi deg den perfekte oversikten over dine lånemuligheter. Vi rangerer de ulike lånene etter faktorer som popularitet, lånebetingelsene og vår provisjon. Vi blir kompensert for å sende kunder til partnere. Les mer her
notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

les mer om våre betingelser