MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

Slik får du et billig hurtiglån

Et hurtiglån er det enkleste typen lån på det norske markedet. I mange tilfeller kan du søke om et hurtiglån og motta pengene samme dag, noe som er særdeles praktisk når du trenger hurtige penger. Dessverre har hurtiglån også generelt en høy rente. Det er prisen for lånets bekvemmelighet, og mange er villige til å betale de ekstra renteutgiftene. Hvis du overveier et hurtiglån, så bør du være oppmerksom på at du selv kan gjøre mye for å få et billig hurtiglån. Herunder har vi samlet alle de beste rådene som du bør følge for å få det absolutt billigste lånet.

Her er de 1 lån vi vil anbefale deg å ta:

Bank Norwegian
Lånebeløp
Tilbakebetaling
Rente/år
Aldersgrense

Fremragende 10 / 10

5.000 - 600.000 kr.
12 - 60 mnd
8.99-37.68%
23 år
Du kan signere med BankID
Samle dine smålån
Søk lån nå shield-ok-icon
Annonselenke
Eksempel: Lånebeløp: 100.000 kr. Nedbetaling: 24 måneder Etablering:950 kr. Refinans: 15 år . Eff.rente: 16.5 % Kostnad: 16.682 kr. Totalt tilbakebetalt: 116.682 kr.

Se et overblik over alle låneudbydere her

Sammenlign så mange hurtiglån som mulig

Det er mange hurtiglån å velge imellom, og det er stor forskjell på rentene på de forskjellige lånene. Når du velger et hurtiglån, så bør du alltid sammenligne så mange forskjellige lån som overhodet mulig. Med TjekLån er det enkelt å sammenligne lån med vår smarte sammenligningsfunksjon. Det er mange fordeler med å bruke denne funksjonen. Dels sparer du tid, men det er også viktig å være oppmerksom på at du får sammenlignet prisene hos alle godkjente lånevirksomheter i Danmark. Det betyr at du ikke kun nøyes med prisene fra de mest populære långivere. Det kommer løpende nye långivere til, og det betyr at du sannsynligvis ikke kjenner navnene på alle lånevirksomheter på markedet. Når du sammenligner lån, så kan du finne det optimale lån som passer til dine behov. Det kan spare deg for mange penger på lengere sikt.

Planlegg en hurtig tilbakebetaling

Som tidligere nevnt har hurtiglån generelt en høy rente. Det er dog viktig å være oppmerksom på at det langt fra er alle hurtiglån som er dyre. Mange hurtiglån har i dag en meget overkommelig rente som nesten kan konkurrere med bankenes priser. Selv hvis du finner et billig hurtiglån, så må du ikke undervurdere rentene. Avbetalingstiden har stor innflytelse på lånets pris, så det kan være en god idé å planlegge en hurtig tilbakebetaling. I mange tilfeller er det mulig selv å bestemme avdragene på et hurtiglån, så undersøk effekten av de forskjellige mulighetene med tilbakebetalingstid. I mange tilfeller kan det gjøre en stor forskjell ved å betale lånet tilbake hurtig, men du må naturligvis ikke belaste din økonomi for meget.

Overhold dine avdrag

Det kan fort oppstå uforutsette utgifter når du nedbetaler på et hurtiglån, men du bør stadig forsøke å overholde dine avdrag. Det tilløper i mange tilfeller ekstra gebyrer hvis du ikke kan betale de avtalte avdragene. Hvis du skulle oppleve en plutselig oppstått utgift i tilbakebetalingsperioden, så bør du alltid prioritere ditt hurtiglån over andre utgifter. Det vil for eksempel ofte betale seg å utsette betalingen av en regning, hvis du i stedet betaler av på ditt hurtiglån. Er din økonomi meget belastet, så kan du komme i en situasjon hvor du simpelthen ikke har råd til et avdrag. Skulle du komme i denne situasjonene, så bør du alltid kontakte din utlåner. Det er mulig at de er til å snakke med, så du kan hopper over et avdrag.
notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

les mer om våre betingelser