MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

Zmarta - Er det billigere og bedre?

Zmarta er en god løsning for deg som gjerne ønsker å søke på lån hos flere banker samtidig, for så å sammenligne tilbudene. Du sender kun en søknad til Zmarta, og de sender den videre til sine samarbeidspartnere. Ved å sammenligne tilbud kan du alltid finne et billigere og bedre lån, enn om du kanskje hadde bare oppsøkt en långiver. I tillegg kan du på denne siden se alternativene til Zmarta. Er Zmarta virkelig billigere og bedre enn andre?

- Les mer -


Zmarta
Lånebeløp
Tilbakebetaling
Rente/år
Aldersgrense

Fremragende 10 / 10

5.000 - 500.000 kr.
12 - 180 mnd
6.32-32.90%
20 år
Sammenlign over 15 långivere
Kun én søknad
Søk lån nå shield-ok-icon
Annonselenke
Eksempel: Lånebeløp: 0 kr. Nedbetaling: 60 måneder Etablering:0 kr. Refinans: 15 år . Eff.rente: 15.51 % Kostnad.: 30.509 kr. Totalt tilbakebetalt: 105.509 kr.
Derfor kan du trygt bruke Morebanker.no

Hos Morebanker.no jobber vi for å gi deg den perfekte oversikten over dine lånemuligheter. Vi rangerer de ulike lånene etter faktorer som popularitet, lånebetingelsene og vår provisjon. Vi blir kompensert for å sende kunder til partnere. Les mer her
Zmarta

Med Zmarta kan du sammenligne flere lån og finne det lånet som passer best for deg. Det kan godt lønne seg å sammenligne flere lån og Zmarta gjør det enda lettere å få oversikt over de beste lånetilbudene. Her kan du lese mer om Zmarta og hvordan du kan spare penger på å velge det riktige lånet for deg. I tillegg bør du også se på andre låneagenter på nettsiden vår. Ved å søke hos flere, kan du øke dine sjanser for å finne et billigere lån.

Sammenlign flere lån - flere fordeler

Å sammenligne flere lån gir deg flere fordeler enn å bare gå for det første og tilsynelatende beste lånet. Når du sammenligner lån, får du nemlig muligheten for å kunne få en komplett oversikt over hvilke lånetilbud som finnes og hva de kan tilby akkurat deg. Det er nemlig ikke sånn at det beste lånet for deg er det beste lånet for alle, det er mange individuelle faktorer som avgjør hva som er den beste løsningen. Derfor er det også en god ide å få et samlet overblikk over aktuelle tilbud som er skreddersydd til nettopp din søknad, så du kan få en realistisk ide om, hvilket lån som er det beste.

Når du sammenligner flere lån, kan det være penger å spare. Når man sammenligner lån så ser man nemlig reelt sett hva som er det billigste, og ikke bare hvem som påstår at de er den billigste banken eller långiveren. Det er mye lettere å vurdere når man har alle fakta på bordet, eller enda bedre – et helt konkret tilbud til deg som kunde. Det får du når du søker om lån gjennom Zmarta. Du sender bare en enkelt søknad, men kan få tilbud fra over 15 lånegivere og sammenligne disse tilbudene. Det gjør det mye lettere for deg å velge det billigste lånet for deg. Når du låner gjennom Zmarta øker du altså sjansene dine for å finne et lån med en lavere rente og spare penger sammenlignet med, om du skulle valgt et mindre gunstig lån.

Smålån, forbrukslån og refinansiering

Gjennom Zmarta kan du søke om smålån, forbrukslån og refinansiering. Refinasiering er perfekt for deg som kanskje har flere smålån og ønsker å samle disse i et samlet, større lån. Da er det sånn at den lånegiver du velger å akseptere lånetilbud om refinansiering fra, faktisk innfrir lånene dine og eventuell kredittkortgjeld for deg, og lager et større lån som omfatter den samlede gjelden. Dette er i mange tilfeller mye billigere for deg som lånetaker enn å skulle betale ned på mange små lån og gjeldsposter hver måned. Disse kan nemlig være dyre både når det kommer til renter og gebyrer, mens et samlelån som regel har en lavere rente. Det blir altså både billigere og mer oversiktlig for deg å betale ned på lånet ditt, når du ikke har mange små gjeldsposter å forholde deg til. Gjennom Zmarta kan du søke om- og få gode tilbud på refinansiering. Du slipper både fakturagebyr og etableringsgebyr når du søker om refinansiering gjennom Zmarta, og du kan betale tilbake lånet fortere med pengene du sparer på å samle lånet i ett lån.

Dette er en god løsning for deg som gjerne vil forbedre økonomien din. Å samle flere gjeldsposter i en gjeldspost, er et steg i riktig retning for å rydde opp i økonomien.

Søk med en medsøker

Det kan øke sjansene dine å bli godkjent til et godt lån hvis du har en medsøker. Da kan du øke sjansene for å få et høyere lånebeløp til en lavere rente. Hvis du har fått avslag på lån, kan du søke igjen når din økonomiske situasjon kanskje har endret seg litt. Det er helt uforpliktende å søke om lån gjennom Zmarta. Tilbudene du får er uforpliktende, og det er du som til slutt bestemmer om du faktisk ønsker å ta opp et lån eller ikke. Det kan også være lurt å søke på noen av alternativene til Zambla. Du finner mange låneagenter på nettsiden vår. Søk gjerne på flere samtidig, slik at du øker sjansene dine for å få et godt tilbud enda mer.

Sammenlign strøm, kredittkort og forbrukslån

Når du sammenligner gjennom Zmarta, kan du sammenligne strømleverandører, kredittkort og forbrukslån. Det kan lønne seg å sammenligne hvis du vil finne det beste tilbudet, dette er noe som gjelder for alle tjenester, og derfor tilbyr Zmarta dette for mer enn bare forbrukslån. Du får enkelt en oversikt over forskjellige leverandører, vilkår og tilbud og har dermed muligheten for å velge det beste og billigste for deg.

Vilkår for lån med Zmarta

Du kan søke om lån gjennom Zmarta hvis du oppfyller vilkårene. Det er alltid noen vilkår man skal oppfylle for å få lov til å låne penger og Zmarta er intet unntak. Du skal først og fremst oppfylle aldersgrensen. Med Zmarta er denne 20 år, det holder med andre ord ikke bare å være myndig. Du skal også ha en samlet årsinntekt på minimum 120000 kr. Du skal ha liknet inntekt og betalt skatt u Norge i minst tre år. Det er også helt essensielt at du ikke har noen betalingsanmerkninger hvis du vil bli godkjent for et lån gjennom Zmarta.

notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

les mer om våre betingelser