MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

Unofinans - finnes det billigere lån?

Uno Finans er en såkalt finansagent, der du kan få tilbud om forbrukslån, refinansiering, og boliglån. Det er derimot førstnevnte som helt klart er deres største spesialitet. Noe i kontrast med sine konkurrenter, så eies faktisk Uno Finans først og fremst av sine ansatte, fremfor internasjonale interessenter.

Disse ansatte er individer med erfaring fra bankbransjen, slik at du har den ypperste ekspertisen på plass for å gi deg dine tilbud. Dette synes i tilbudene fra Uno Finans, der du får gode betingelser i henhold til de lånene du måtte ønske deg.

 

- Les mer -


Unofinans
Lånebeløp
Tilbakebetaling
Rente/år
Aldersgrense

Fremragende 8 / 10

10.000 - 500.000 kr.
12 - 180 mnd
5.03-24.40%
20 år
Vi finner det billigste lånet
Gratis og uforpliktende tjeneste
Søk lån nå shield-ok-icon
Annonselenke
Eksempel: Lånebeløp: 200.000 kr. Nedbetaling: 60 måneder Etablering:0 kr. Refinans: 10 år . Eff.rente: 11% % Kostnad.: 122 092 kr. Totalt tilbakebetalt: 332 092 kr.
Derfor kan du trygt bruke Morebanker.no

Hos Morebanker.no jobber vi for å gi deg den perfekte oversikten over dine lånemuligheter. Vi rangerer de ulike lånene etter faktorer som popularitet, lånebetingelsene og vår provisjon. Vi blir kompensert for å sende kunder til partnere. Les mer her
Oversikt over typer lån hos Uno Finans

Selv om Uno Finans byr på flere alternative lån, så er det utvilsomt forbrukslån som står i sentrum. Det er derfor også disse lånene som fortjener mest oppmerksomhet. Her er det dog ikke forhåndsbestemte summer og nedbetalingsperioder, men heller du som velger hvordan lånet skal se ut.

I henhold til lånesummen skal du velge mellom 10.000kr og 500.000kr i lånesum. Altså, enten du skal kjøpe en ny sykkel, eller investere i en nettbutikk sin lagerbeholdning, så får du her den finansieringen du måtte trenge til dine behov. Dette spennet er meget godt sett i henhold til markedet.

Det samme gjelder nedbetalingsperioden. Her er det viktig å også ha et godt spenn, slik at en kan betale tilbake hurtig om ønskelig, eller la nedbetalingene vente om en har et langtidsprosjekt for eksempel. Et spenn på mellom 1 og 15 år er derfor helt perfekt her.

Sist men ikke minst er renta fra 5.99% til 19.99% blant det laveste du finner i bransjen. Selvfølgelig avhenger dette av hvilke betingelser du velger for ditt lån, da først og fremst lånesum og nedbetalingsperiode. Uansett er dette dog gode betingelser, slik at du sparer mest mulig penger.

Søknadsprosessen for lån

Søknadsprosessen hos Uno Finans er helt gratis og veldig enkel. Du justerer først og fremst lånebeløp og nedbetalingsperiode, før du fyller inn mobilnummer, e-post, og krysser av for samtykke. Påfølgende vil Uno Finans sende deg en kredittsjekk som er enkel å gjennomføre.

Så sant denne er unnagjort, så vil Uno Finans ta seg av praten med bankene. Altså trenger ikke du å gjøre noe som helst. Så snart Uno Finans har samlet inn de beste lånetilbudene, så vil du få disse tilsendt. Det er deretter opp til deg alene å velge det lånetilbudet som passer deg best.

Det er altså krav om kredittsjekk her, så vel som at du er bosatt i Norge og ikke har noen betalingsanmerkninger assosiert med ditt navn. Så snart disse punktene er krysset av for at du oppfyller, så vil du mest sannsynlig få dine lånesøknader her godkjent. Uno Finans har dessuten god erfaring og vet hva godkjenning krever!

Funksjoner hos Uno Finans

Det er som nevnt tidligere mulig å refinansiere hos Uno Finans. Dersom du for eksempel tidligere har tatt opp forbrukslån, så var dette kanskje hos en annen bank enn den du tar opp lånet hos nå. Mest sannsynlig var renta da en god del høyere. Sleng ditt gamle lån inn med ditt nye hos en enkelt bank, og nyt renta hos den rimeligste banken!

Benytt deg også av Uno Finans sin meget behjelpelige lånekalkulator. Kanskje er den aller beste tjenesten du kan gjøre deg selv før du låner penger å budsjettere for hvordan du skal behandle de månedlige kostnadene som vil forekomme. Det er nemlig viktig at du betaler i tide, og da er det godt å vite hva kostnadene blir.

Vår opplevelse med Uno Finans

Vi opplevde Uno Finans akkurat slik vi ønsker en sammenligningstjeneste for forbrukslån. Hele veien var de bare en mellommann for sammenligning, men i det øyeblikket vi trengte hjelp, så var ekspertene der umiddelbart og klare til å bistå oss med våre spørsmål. Vår opplevelse var rett og slett veldig god.

Uno Finans var også lette å kontakte over telefon, noe som er pluss. Selv om e-post kan fungere, så er telefon å foretrekke for direkte kontakt, og her var rett og slett Uno Finans suverene.

Konklusjon

Uno Finans skiller seg veldig godt ut i bransjen i den grad at det ikke er store internasjonale aktører som står bak. I stedet er det de ansatte, individer med erfaring fra bankbransjen, som står bak selskapet. Det sikrer deg profesjonelle lånetilbud, slik at du kan optimalisere din finansiering!

notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

les mer om våre betingelser