MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

Thorn Privat Finans - finnes det billige og bedre lån?

Thorn Privat Finans er en långiver som skiller seg ut med sine unike produkter. Du kan blant annet ta lån med forsikring som dekker dine terminbeløp dersom du havner i en situasjon hvor du ikke kan betale lånet ditt tilbake. Thorn Privat Finans tilbyr også profesjonell hjelp og rådgivning for deg som skal ta opp lån. Det er dog viktig å sammenlikne tilbudet du får fra Thorn med andre alternativer som du kan finne på nettsiden vår også. Ved å sammenlikne tilbud kan du sikre deg en muligens billigere og bedre lån.

- Les mer -


Thorn Privat Finans
Lånebeløp
Tilbakebetaling
Rente/år
Aldersgrense

God 7 / 10

10.000 - 100.000 kr.
12 - 60 mnd
12.90-39.90%
25 år
Fast årlig lav rente
Du bestemmer selv betalingsperiodens lengde
Søk lån nå shield-ok-icon
Annonselenke
Eksempel: Lånebeløp: 25.000 kr. Nedbetaling: 60 måneder Etablering:0 kr. Eff.rente: 12,90 - 27,15 % Kostnad.: 8 502 - 18 377 kr. Totalt tilbakebetalt: 33 502 - 43 377 kr.
Derfor kan du trygt bruke Morebanker.no

Hos Morebanker.no jobber vi for å gi deg den perfekte oversikten over dine lånemuligheter. Vi rangerer de ulike lånene etter faktorer som popularitet, lånebetingelsene og vår provisjon. Vi blir kompensert for å sende kunder til partnere. Les mer her
Thorn Privat Finans

Thorn Privat Finans fokuserer på profesjonell og personlig veiledning. Thorn Privat Finans legger vekt på å låne ut penger under ansvarlige forhold og vil rådføre deg grundig i henhold til hvordan avdragene kommer til å passe inn i økonomien din. Det er viktig at avdragene ikke spiser opp for mye av privatøkonomien din, derfor er Thorns rådgivere på plass for å sikre at du får det riktige produktet til din økonomi.

Privatlån Pluss

Privatlån Pluss er et privatlån der du kan låne opp til 100 000 kr til en fast årlig rente på 9,48%. Med dette lånet kan du endre størrelsene på betalingene dine helt uten gebyrer. Du bestemmer selv hvor lang tid du vil bruke på å betale ned lånet.

Et låneeksempel fra Thorn Privat Finans kan se sånn ut: Månedsbeløpet er beregnet på fast årlig nominell rente 9,48% - 21,60%. Effektiv rente 12,90% - 27,15%. Samlet beløp som skal betales tilbake er kr. 33 502 - 43 377. Samlede kredittkostnader er kr. 8 502 - 18 377. Løpetid min. 12 måneder – maks. 60. Maks. effektiv rente 39,9%. Eksemplet er beregnet ut ifra at månedsbeløpet betales via avtalegiro og at avtalens nedbetalingsplan overholdes.

Trygglån

Med Trygglån fra Thorn Privat Finans kan du låne opptil 50 000 kr med sikkerhet inkludert. Du får med en forsikring som dekker avdragene dine, hvis det skulle komme noen uforutsette hindringer, for eksempel hvis du skulle miste jobben. Det kan være vanskelig å ta høyde for, og derfor er det viktig å ha en sikkerhet så du fremdeles kan betale ned på lånet hvis noe skulle skje. Dette er et sikkerhetsnett som gagner både deg og dine nærmeste. Du blir altså forsikret mot arbeidsløshet og de månedlige avdragene dine blir betalt dersom du skulle miste jobben. Dette er en trygghet for mange som gjerne vil låne penger til å pusse opp eller realisere andre drømmer, men som ikke vil stå i en potensiell uholdbar økonomisk situasjon hvis inntekten plutselig skulle forsvinne.

Lånebevis

Du kan også få et lånebevis gjennom Thorn Privat Finans. Et lånebevis er helt gratis og uforpliktende, men kan gi deg en rekke fordeler. Du blir klar til å handle når du trenger det og du får en helt klar ide om hvor mye du kan låne. Lånebeviset gjelder i 30 dager, men det er viktig å huske på at det ikke er snakk om et bindende tilbud. Når du velger å aktivere lånet skal du derimot være klar på at det kommer en ekstra kredittsjekk som undersøker vilkårene på nytt. Dette gjelder selv hvis du velger å aktivere lånet innenfor gyldighetstiden på 30 dager. Det blir altså foretatt en endelig vurdering på om du kan få det lånet du ønsker.

Pauselån

Med et PauseLån har du mulighet for å låne opptil 100000 kr med en mulighet for pause. Det vil si en pause i avdragene du skal betale på lånet. Dette kan være en trygghet i måneder hvor man har mange utgifter og kanskje har litt mindre inntekt enn normalt. Du kan sette avdragene på pause når det passer for deg. Du må avtale den avdragsfrie måneden senest den 5. måneden før den avdragsfrie måneden ønskes. Du kan avtale to avdragsfrie måneder i løpet av lånet, men kun én per år. Det kan for eksempel være aktuelt i julen, som er preget av mange utgifter for mange, eller i sommerferien, som også kan være dyre måneder med ferie og eventuelt reise. Du kan også innfri lånet opptil 10000 kr når økonomien tillater det, hvis det er ønskelig. Du kan altså når som helst velge å sette lånet på pause og når som helst innfri mer enn avtalt. Lånet blir med andre ord i stor grad skreddersydd etter din økonomi.

Kredittvurdering og rådgivning

Thorn legger stor vekt på god rådgivning, derfor er det helt relevant at Thorns rådgivere kan tilby et annet produkt som kanskje passer deg bedre, ut ifra kredittvurderingen de foretar når du søker om lån gjennom Thorn Privat Finans. Du vil få en individuell rentevurdering etter Thorn har foretatt en kredittsjekk ut ifra søknaden din. Det blir ikke stilt krav om sikkerhet for lånet, uansett hvilken av de ovenstående produktene du velger. Det er altså snakk om lån uten sikkerhet når du låner penger med Thorn Privat Finans sine produkter.

 

notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

les mer om våre betingelser