MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

Superfinans

Superfinans er en nettjeneste for sammenligning av lån som markedsfører Folkelånet Telefinans sin tjeneste. Med andre ord, om en velger å benytte deres tjenester, så er det i bunn og grunn de gode, gamle tjenestene fra Folkelånet Telefinans en benytter, men i en ny kappe.

Det er sammenligning av forbrukslån som gjelder her, i samspill med refinansiering. God oppfølging, sikkerhet, og et grundig gjennomført tilbud er høydepunktene her. Dessuten er danske Centeo Finance Group med på eventyret, noe som bare styrker profesjonaliteten ytterligere.

- Les mer -


Derfor kan du trygt bruke Morebanker.no

Hos Morebanker.no jobber vi for å gi deg den perfekte oversikten over dine lånemuligheter. Vi rangerer de ulike lånene etter faktorer som popularitet, lånebetingelsene og vår provisjon. Vi blir kompensert for å sende kunder til partnere. Les mer her
Oversikt over typer lån hos Superfinans

Det er som nevnt forbrukslån som står i sentrum hos Superfinans. Faktisk, i kontrast til mange andre tjenester, så fokuserer de på dette ene og alene. Det betyr at du får de beste betingelsene overhodet mulig, selv om det selvfølgelig er avhengig av hva du velger. For det er nemlig du som egen definerer lånene her.

Det første du skal bestemme deg for er lånesummen. Det er nemlig ingen bolig eller bil du har summen på her som skal oppgis til banken, der de bestemmer hvor mye de kan låne deg. Du velger heller helt selv et sted mellom 50.000kr og 500.000kr, noe som gir deg et bredt og godt spenn.

Deretter skal du velge hvor lang du ønsker at nedbetalingsperioden skal være. Dette kan være alt mellom 1 og 15 år. Førstnevnte kan være passende for smålån du ønsker å kvitte deg med hurtig, mens sistnevnte kan være nyttig om du ønsker store lån, men med fleksibilitet for hvor raskt de skal innbetales.

Den effektive renten, altså inklusive både renter og etableringsgebyr med mer, er hos Superfinans på 15.80%. Det er kanskje ikke den laveste renta i markedet, men en må også regne inn hvor fleksibelt lånet er med tanke på andre faktorer slik som den ovennevnte lånesummen og nedbetalingsperioden.

Søknadsprosessen for lån

Søker du etter et forbrukslån det er enkelt å få tak i, så er Superfinans løsningen for deg. Det er ikke fordi det ikke er seriøst, for lånetjenesten har både SSL sertifikat og krypterte tjenester. I stedet er deres hurtighet knyttet til det faktum at de bruker moderne teknologi for å gjøre prosessen raskere.

Lånesøknaden krever helt standard info, og det er ikke noe spesielt vanskelig å fylle denne ut. Husk på at når du blir tilsendt tilbudene, så er disse helt uforpliktende. Du kan også søke med en medsøker dersom du har dette. Da kan du låne mer penger, men til en lavere rente.

Kravene for å søke er relativt rett frem. Du må være minst 23 år, ha en årsinntekt på minimum 230.000kr, bo fast i Norge, og ikke minst ikke ha noen betalingsanmerkninger. Disse er mer enn overkommelige punkter, og de fungerer mer som ekstra sikkerhet enn hindringer for folk flest.

Funksjoner hos Superfinans

Superfinans legger også stor vekt på refinansiering. Mange som låner i dag betaler unødvendig mye i rentekostnader fordi de har mange smålån med høye individuelle renter. Det er kjent at jo høyere totalsummen er, jo lavere er vanligvis renta. Derfor er det gunstig økonomisk sett å samle opp smålån til ett enkelt, stort lån.

Bemerk også at Superfinans gir deg en lånekalkulator. Denne regner ikke bare ut en estimert sum, men den faktiske månedlige ytelsen du ender opp med. Dermed kan du avgjøre akkurat hvordan et egendefinert lån faller inn i ditt budsjett, og dermed hvorvidt du kan godta det eller ei.

Vår opplevelse med Superfinans

Vi opplevde Superfinans som et meget godt tilskudd til bransjen. Kanskje var nok den største goden ved deres tilbud de mange hjelpetipsene vi kunne få på deres nettside. De er nemlig ikke sjenerte hva gjelder å informere kunden på emner slik som hva kravene til et forbrukslån rent teknisk sett er.

Var det noe vi ikke fant svaret på, så var dessuten kundeservicen raskt tilgjengelige, hyggelige, og ikke minst behjelpelige. Sett over ett satt man igjen med en følelse av at dette virkelig var en profesjonell tjeneste.

Konklusjon

Superfinans er en profesjonell tjeneste for sammenligning av lån som leveres av rutinerte aktører. Du sikres ikke bare fleksible forbrukslån, men også mulighet til refinansiering. Uansett hvilke produkter du velger, så kan du dessuten garanteres trygghet. Superfinans er absolutt et alternativ å anbefale!

notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

les mer om våre betingelser