MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

Spargo Finans

Spargo Finans er en moderne tjeneste for forbrukslån. Denne tjenesten leveres av ingen ringere enn Thorn Norge Finans AS. Med en slik samarbeidspartner er det ikke rart at Spargo Finans raskt har fått feste i det norske markedet, og dette er virkelig en tjeneste det er verdt å se opp for.

Hovedtjenesten bak Spargo Finans er forbrukslån uten sikkerhet, der du selv velger akkurat hva det er du ønsker å bruke pengene dine på. Det er dessuten også mulig å få refinansiering av dine lån her, slik at du sparer penger. Les videre for å få en innsikt i hvorfor Spargo Finans er en av de beste i markedet!

- Les mer -


Spargo Finans
Lånebeløp
Tilbakebetaling
Rente/år
Aldersgrense

God 7 / 10

10.000 - 150.000 kr.
12 - 60 mnd
12.27-39.90%
25 år
Lån med fast rente
Frihet til å låne som du vil
Søk lån nå shield-ok-icon
Annonselenke
Eksempel: Lånebeløp: 40.000 kr. Nedbetaling: 60 måneder Etablering:0 kr. Eff.rente: 12.27 - 26.54 % Kostnad.: 12 919 - 28 692 kr. Totalt tilbakebetalt: 52 919 - 68 692 kr.
Derfor kan du trygt bruke Morebanker.no

Hos Morebanker.no jobber vi for å gi deg den perfekte oversikten over dine lånemuligheter. Vi rangerer de ulike lånene etter faktorer som popularitet, lånebetingelsene og vår provisjon. Vi blir kompensert for å sende kunder til partnere. Les mer her
Oversikt over typer lån hos Spargo Finans

I kjent stil med dagens tilbud av forbrukslån, så skal du ikke her velge mellom et lite utvalg av forskjellige lån. I stedet er det faktisk du som bestemmer hvordan lånet ditt skal se ut. Om du velger lånesum, så vel som nedbetalingsperiode, så får du nemlig tilsendt passende tilbud, og da er det opp til deg å velge mellom disse tilbudene.

Spargo Finans har et spenn på sine lån som ligger på mellom 10,000kr og 150,000kr. Det er ikke blant de største spennene i markedet, men mer enn nok for de aller fleste som søker om forbrukslån. Om en skal låne mer enn disse summene, så er dessuten andre former for finansiering ofte bedre.

Du velger fleksibelt også løpetiden på lånet, der du kan velge mellom 1 og 5 år. Det gir deg muligheten til å betale tilbake hurtig om ønskelig, eller hale ut tilbakebetalingen om du heller foretrekker det. Siden lånesummene maks når 150,000kr her, så er 5 år maks nedbetalingstid meget akseptabelt.

Dessuten, selv om Spargo Finans kanskje ikke har de høyeste lånesummene, så tilbyr de meget gunstige renter. Fra 9.48% til 21.60% har Spargo Finans et meget godt tilbud. Selvfølgelig avhenger renta du får blant annet av lånesummen og nedbetalingsperioden, men uansett vil lånet være relativt rimelig.

Søknadsprosessen for lån

Det er liten tvil om at søknadsprosessen er viktig ved et lån. Uansett hvor store summene er, og hvor gode rentene er, så trenger du en enkel, fleksibel, og ikke minst trygg prosess. Spargo Finans lar deg komme deg igjennom prosessen på sekunder, og du får tilsendt tilbud for lån umiddelbart.

Alt du skal gjøre er som tidligere nevnt å oppgi hvilket lånebeløp og hvilken nedbetalingstid du ønsker. Deretter skal du oppgi mobilnummer og e-post, samt godkjenne betingelser og vilkår, så vel som oppgi dine preferanser for hvordan, om enn, du ønsker å motta tilbud og kampanjer i fremtiden.

Spargo Finans er transparente hele veien gjennom prosessen, og selv om du skal oppgi noe personlig informasjon, så er det verdt å nevne at dette kun er for å gjøre prosessen og rask. Og rask er jammen prosessen som bare tar noen sekunder å fylle ut, før pengene blir utbetalt samme dag.

Vår opplevelse med Spargo Finans

Totalt sett er opplevelsen med Spargo Finans meget god. Dette er en seriøs aktør, og det synes at det er Thorn Norge Finans som står bak tjenestene her. Som nevnt er søknadsprosessen enkel, og en føler seg sikker gjennom hele prosessen. Dessuten bistår profesjonell kundeservice ved behov.

Siden er også enkle å navigere, selv om du egentlig ikke trenger å gjøre mer enn å bare taste inn foretrukne nummere for beløp og periode, og deretter søke.

Konklusjon

Spargo Finans stikker hodet frem og melder seg på i kampen om å være blant de beste innen forbrukslån. Spesielt deres fornuftige lånesummer og lave rente står frem som høydepunkter. Andre tilbud, slik som refinansiering, og den kjekke lånekalkulatoren trekkes også frem som positivt her. Spargo Finans kan absolutt være verdt et forsøk!

notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

les mer om våre betingelser