MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

Sirkelfinans

SirkelFinans er en tjeneste for sammenligning av forbrukslån som leveres av danske LeadAccept. Tjenesten lar deg velge en type forbrukslån du ønsker, for så å gi deg passende alternativer, og dermed sammenligne disse tilbudene opp mot hverandre for å finne det rette alternativet for deg.

Tjenesten er først og fremst lett å navigere gjennom, og det er et stort pluss at du kan søke 24 timer i døgnet, og det helt kostnadsfritt. 200 nordmenn søker hos SirkelFinans daglig, og det er det en grunn til – dette er rett og slett blant de beste tjenestene som finnes i markedet i dag!

 

- Les mer -


Derfor kan du trygt bruke Morebanker.no

Hos Morebanker.no jobber vi for å gi deg den perfekte oversikten over dine lånemuligheter. Vi rangerer de ulike lånene etter faktorer som popularitet, lånebetingelsene og vår provisjon. Vi blir kompensert for å sende kunder til partnere. Les mer her
Oversikt over typer lån hos SirkelFinans

Når vi skal låne, så blir vi ofte tvunget til å oppgi hva vi skal låne til, og den nøyaktige summen vi trenger. Med forbrukslån hos SirkelFinans er det du selv som velger lånesum og nedbetalingsperiode, og du trenger ikke forklare til noen hva det er pengene skal gå til.

For lånebeløpet, så kan du justere mellom 25.000kr og 500.000kr, og du kan låne enhver sum i dette området helt uten sikkerhet. Altså er det ikke som et boliglån der du for eksempel setter boligen opp som sikkerhet – det vil si, om du ikke betaler for deg kan banken selge din bolig for å tjene sine penger.

Nedbetalingsperioden er også fleksibel her. Du velger selv om du ønsker å betale inn lånesummen på en periode mellom 1 og 15 år. Med tanke på de store lånesummene SirkelFinans tilbyr, så er det kjekt å ha muligheten for å utsette lånet såpass lenge, slik at økonomien ikke blir presset i det korte løp.

Sist men ikke minst tilbyr SirkelFinans fleksible rentesatser. Disse er derimot ikke fastlåste, og de avhenger av din lånesum og nedbetalingsperiode. Det er positivt i den grad at du får rimeligere renter ved større lånesum. Renta her vil falle et sted mellom 9.20% og 33.30%.

Søknadsprosessen for lån

Søknadsprosessen hos SirkelFinans er mest sannsynlig blant de enkleste i markedet. Alt du trenger å gjøre er å justere for hvor stor lånesum du ønsker og hvor lang nedbetalingsperiode du foretrekker på det respektive lånet. Dette gjøres enkelt ved å dra en markør frem og tilbake.

Så sant du har bestemt deg for dette, og oppgitt din e-post og ditt mobilnummer, så vil SirkelFinans sette sammen tilbudene fra 13 forskjellige banker. Du vil deretter motta disse og kunne sammenligne på kryss og tvers. Det er dermed bare formaliteter som gjenstår, og avhengig av hvor rask din bank er, så har du pengene innen 1-3 virkedager!

Merk at det er krav til at du er 21 år, tjener minst 10.000kr i måneden, og er bosatt i Norge. Du må dessuten bekrefte din identitet før du kan godta ett av de lånetilbudene som SirkelFinans gir deg. Disse kravene er derimot enkle å opprettholde, og få vil oppleve en barriere her.

Funksjoner hos SirkelFinans

Som et tilleggs tilbud til forbrukslån, så lar SirkelFinans deg samle alle dine tidligere lån, så vel som ditt nye forbrukslån, hos en enkelt bank. Da kan du velge en bank med den rimeligste renta for alle dine lån, og dermed spare en hel del penger. Dette kalles også ofte for et samlelån.

Videre er SirkelFinans meget bevisste på din økonomi i den grad at de gir deg en lånekalkulator. Det er nemlig sånn at så sant du justerer med markøren for lånesum og nedbetalingsperiode, så kan du se akkurat hva den månedlige ytelsen for lånet blir. Det er utrolig behjelpelig om du skal budsjettere.

Vår opplevelse med SirkelFinans

SirkelFinans oppleves som en sikker og profesjonell tjeneste. I en bransje der en fort kan tvile noe på enkelte aktører, så er det deilig å se en tjeneste som SirkelFinans. Vi følte at vi ble guidet gjennom hvert steg, og at SirkelFinans hjalp oss for å få vår lånesøknad godkjent.

Dessuten gikk både lånesøknaden, og ikke minst utbetalingen av pengene, rimelig fort unna. Det er viktig, fordi en søker jo tross alt ikke forbrukslån for gøy – en trenger ofte pengene umiddelbart.

Konklusjon

SirkelFinans har med sine danske røtter god erfaring fra bransjen, og dette synes. Alt fra spenn i lånesummer og nedbetalingsperioder, til hvor hurtig pengene utbetales, er på topp nivå. Skal du anskaffe et forbrukslån, så kan SirkelFinans anbefales!

notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

les mer om våre betingelser