MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

Scandibanker

ScandiBanker er en tjeneste for forbrukslån som leveres av finske Salus Group gjennom norske Digifinans.no. Dette er altså en tjeneste med profesjonelle eiere bak, noe som synes i form av deres tilbud av forbrukslån, så vel som deres moderne og flotte tjeneste.

Blant deres fremste goder finner vi det faktum at de gir deg hele 14 forskjellige lånetilbud basert på dine preferanser. I praksis betyr det at du vil få den aller mest optimale renten, i stedet for å fundere mellom 2 alternativer med helt ok betingelser. ScandiBanker er utvilsomt verdt en nærmere titt basert på dette tilbudet.

- Les mer -


Derfor kan du trygt bruke Morebanker.no

Hos Morebanker.no jobber vi for å gi deg den perfekte oversikten over dine lånemuligheter. Vi rangerer de ulike lånene etter faktorer som popularitet, lånebetingelsene og vår provisjon. Vi blir kompensert for å sende kunder til partnere. Les mer her
Oversikt over typer lån hos ScandiBanker

ScandiBanker tilbyr som nevnt forbrukslån, og det er først og fremst et fokus på store summer, men du kan også få fatt på mindre lån her. Faktisk velger du helt selv lånesum og nedbetalingsperioden, da innenfor ScandiBanker sine rammer. Samtlige lån er helt uten sikkerhet.

I motsetning til for eksempel boliglån, så krever altså ikke ScandiBanker at du setter noen sikkerhet for lånet, og du trenger heller ikke oppgi hva lånet skal brukes på – det er nemlig helt opp til deg selv. Lån mellom 25.000kr og 500.000kr, noe som er et meget bredt spenn.

Du velger også selv hvor lang nedbetalingstid du trenger, da mellom 1 og 15 år. Det er selvfølgelig gunstig med tanke på hvordan du ønsker å budsjettere. Noen trenger lengre tid for å betale tilbake, mens andre ønsker å få det unna umiddelbart. ScandiBanker lar deg velge selv!

Til slutt er den gode årlige renten på rundt 13% verdt å merke seg. Naturligvis vil denne variere noe basert på faktorer slik som summen du ønsker og hvor lang tid du ønsker å betale tilbake på. Allikevel er renta her generelt sett lav, noe eier Salus Group er kjent for.

Søknadsprosessen for lån

Søknadsprosessen hos ScandiBanker skiller seg ut fra konkurrentene. Kanskje først og fremst bunner dette i hvor transparent prosessen faktisk er. Du skal starte med å justere for beløp og nedbetalingstiden du ønsker, og deretter fylle ut et par felt med personlig informasjon.

Norsk fødselsnummer, e-post, mobilnummer, arbeidsforhold og månedlig inntekt skal fylles ut. All informasjon blir holdt sikkert av ScandiBanker, og den eneste grunnen til at de krever denne informasjonen er din egen sikkerhet, så vel som en raskere behandlingstid.

Det er et krav til at du er mellom 20 og 75 år, så vel som at du ikke har betalingsanmerkninger. Dessuten må de ovennevnte månedlige inntektene du fyller inn være regelmessige, slik at ScandiBanker kan avgjøre din stand til å betale tilbake på forbrukslånet. Sett over ett krever søknadsprosessen noe informasjon, men den er fortsatt kjempeenkel!

Funksjoner hos ScandiBanker

Sett bort i fra det åpenbare forbrukslånet som er kjernen hos ScandiBanker, så kan du også under søknadsprosessen velge å refinansiere lån. Kort og godt handler dette om at du skal samle alle dine mindre lån inn i ett, enkelt større lån. På denne måten får du en lavere rente og sparer penger.

ScandiBanker gir deg også muligheten for å søke sammen med en partner, noe som kan gi dere bedre betingelser for lånet. Dessuten regnes en estimert månedlig kostnad for lånet ut når du justerer lånebeløp og nedbetalingstid. Justerer du opp lånesummen, så kalkuleres den månedlige kostnaden direkte opp. Da kan du enkelt budsjettere for dine forbrukslån!

Vår opplevelse med ScandiBanker

ScandiBanker er et sant Skandinavisk produkt i den grad at det er enkelt, fleksibelt og ikke minst raskt. Det møter i hvert fall våre forventninger hva gjelder forbrukslån. Vi mener at tilbudet her er godt og bredt i henhold til lånesummen, og at det faktum at du får hele 14 alternative lånetilbud å velge mellom er strålende.

Det synes at ScandiBanker jobber for at du skal få den best mulig renta, og dersom du skulle lure på noe angående søknaden eller lånetilbudene, så bistår kundeservice deg umiddelbart.

Konklusjon

ScandiBanker gir deg altså muligheten for å låne mellom 25.000kr og 500.000kr med fleksible valg på mellom 1 og 15 år. Du får dessuten en rimelig rente som er basert på de ovennevnte faktorene. Dessuten er søknadsprosessen enkel, og ikke minst rask. Du blir påkrevd å oppgi noe mer personlig informasjon enn vanlig, men dette senker behandlingstiden.

Leter du etter en lånetilbyder som kan gi deg raske, fleksible og rimelige lån, så er ScandiBanker uten tvil verdt å prøve!

notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

les mer om våre betingelser