MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

PayMark Finans

Paymark Finans er et varemerke innen forbrukslån som er skapt og opprettet av den anerkjente Thorn Gruppen. Denne svenske gruppen har kanskje befestet seg en posisjon som den aller best kjente innen tilbud av forbrukslån i Norden, og Paymark Finans passer godt inn hos dem.

Det kanskje største høydepunktet ved Paymark Finans er deres evne til å levere lån raskere enn konkurrentene. Med svartid på søknaden din innen timen er gått, og overføring samme dag, så får du her ditt ønskede forbrukslån når du vil ha det – nemlig akkurat nå!

- Les mer -


PayMark Finans
Lånebeløp
Tilbakebetaling
Rente/år
Aldersgrense

Fremragende 8 / 10

10.000 - 150.000 kr.
12 - 60 mnd
10.64-39.30%
25 år
Du signerer sikkert med BankID
Fast rente
Søk lån nå shield-ok-icon
Annonselenke
Eksempel: Lånebeløp: 100.000 kr. Nedbetaling: 60 måneder Etablering:0 kr. Eff.rente: 8.83 - 25.93 % Kostnad.: 23.061 - 70.089 kr. Totalt tilbakebetalt: 123.061 - 170.089 kr.
Derfor kan du trygt bruke Morebanker.no

Hos Morebanker.no jobber vi for å gi deg den perfekte oversikten over dine lånemuligheter. Vi rangerer de ulike lånene etter faktorer som popularitet, lånebetingelsene og vår provisjon. Vi blir kompensert for å sende kunder til partnere. Les mer her
Oversikt over typer lån hos Paymark Finans

Det er altså forbrukslån uten sikkerhet som står i sentrum hos Paymark Finans sitt tilbud. Der disse nok har fått et noe dårlig rykte over årene, så bringer Paymark Finans kanskje frem deres beste karakter – som nevnt tidligere den umiddelbare kilden til finansiering.

Innenfor forbrukslån har kanskje ikke Paymark Finans det bredeste spennet av summer tilgjengelig, men det er heller fornuftige summer det snakkes om. Tilbudene på mellom 10.000kr og 150.000kr er akkurat passende for de som søker forbrukslån, og mer realistiske enn flere hundre tusen.

Nedbetalingstiden er også meget fornuftig her, i den grad at du får opp til 10 år på deg til å tilbakebetale lånene. Ønsker du å betale tilbake raskere, så er det også mulig å velge 1 år. Det er med andre ord opp til deg, uansett lånesum, å velge hvor lenge du vil bruke på nedbetalingen.

Sist men ikke minst fremstår renten kanskje som det beste høydepunktet, sett bort i fra hurtigheten på lånesøknad og utbetaling. Renten kan nemlig komme seg så lavt som 6.93%, avhengig av hvor mye du låner og hvilken nedbetalingsperiode du velger å gå for.

Søknadsprosessen for lån

Når du skal søke om et forbrukslån, så vil du ha pengene med deg fort. Du skal tross alt ikke planlegge stort, for du ønsker deg nok noe allerede. Her er Paymark Finans din venn, i den grad at søknaden krever minimalt med informasjon, slik at du mottar tilbudet ditt snarest mulig.

Det er først når tilbudene er sendt og du skal bestemme deg for ett av de at dokumenter vil være nødvendige. Men selv her er Paymark Finans raske på tråden, og de hjelper deg gjennom hele prosessen.

Kravene er dessuten ganske så enkle her. Aldersgrensen på 25 år virker kanskje noe høy, men dette er altså for å beskytte yngre mennesker. Du må også ha bodd i Norge i 3 år sammenhengende, ha fast inntekt, og ikke minst være fri for tidligere inkassosaker.

Funksjoner hos Paymark Finans
Selvfølgelig skal du også ha muligheten til å refinansiere dine lån hos Paymark Finans. Når du søker om et forbrukslån, så får du muligheten til å kombinere ditt nye lån med dine eldre lån. Det betyr simpelthen at alle lånene samles i ett lån, under en lånetilbyder, og dermed med en enkelt rente.

Paymark Finans hjelper deg videre med å gjøre det enkelt å regne ut hvordan du skal budsjettere. Mens du leker rundt med lånesum og nedbetalingsperiode, så gir de deg nemlig månedlig kostnad i form av et spenn. For helt nøyaktig kan de nemlig ikke regne frem, da renta selvfølgelig avgjør noe.

Vår opplevelse med Paymark Finans

Thorn er kjent for å levere innen forbrukslån og refinansiering, og med Paymark Finans gjør de det nok en gang. Vi opplevde hele prosessen, fra å justere lånesum og nedbetalingsperiode, til å fylle ut søknaden, og til bare strakser senere å både bli godkjent og motta pengene, som en god opplevelse.

Opplevelsen ble nok aller best grunnet den tryggheten vi fikk. Ikke bare var kundeservice alltid tilgjengelig, selv om vi ikke trengte dem, men søknaden ble signert med BankID. Dette er et sikkerhetssteg som vitner om at Paymark Finans ikke bare leverer hurtig, men også sikkert og kryptert.

Konklusjon

Paymark Finans leverer både forbrukslån og refinansiering, slik at du får det meste ut av din finansiering. Selv om rask behandlingstid, og ikke minst utbetaling, unektelig er blant de største fordelene, så er det også verdt å nevne den lave renta.

Thorn har med Paymark Finans skapt en tilbyder som er kommet for å bli. Leter du etter forbrukslån, så kan Paymark Finans være det rette valget for deg!

notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

les mer om våre betingelser