MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

Nordisk Lån

Nordisk Lån er en tjeneste som driftes av Centum Gruppen. Denne gruppen er anerkjent for å være en av de beste på forbrukslån i Norge, og dermed bør det ikke komme som noen overraskelse om tilbudet fra Nordisk Lån virkelig overrasker deg positivt.

Tjenesten tar for seg forbrukslån på en unik måte ved å gi deg et massivt spenn i både lånebeløp, nedbetalingstid, og ikke minst renter. Dessuten tillater Nordisk Lån deg å refinansiere dersom du har flere mindre lån, slik at du sparer penger på rentene og deres respektive kostnader.

- Les mer -


Derfor kan du trygt bruke Morebanker.no

Hos Morebanker.no jobber vi for å gi deg den perfekte oversikten over dine lånemuligheter. Vi rangerer de ulike lånene etter faktorer som popularitet, lånebetingelsene og vår provisjon. Vi blir kompensert for å sende kunder til partnere. Les mer her
Oversikt over typer lån hos Nordisk Lån

Hos Nordisk Lån er det ikke lånetilbyder som har kontrollen, men heller deg. I praksis innebærer dette at du taster inn den summen du ønsker å låne, så vel som den perioden du ønsker å nedbetale lånet innenfor. Det kanskje aller mest imponerende ved Nordisk Lån er som nevnt spennet her.

Innenfor lånebeløp kan du for eksempel låne mellom 5.000kr og 500.000kr. Dette er et enormt spenn som tillater deg å låne akkurat det beløpet som passer ditt behov – i stedet for slik som andre der spennet enten lener mot den ene eller den andre veien.

Du kan også selv velge nedbetalingsperioden på lånet. Kanskje skal du bare ta opp et minilån og ønsker å betale tilbake innen 1 år? Eller hva med et stort lån på maksimumssummen 500.000kr? Da trenger du nok fort nærmere 15 år på å tilbakebetale hele lånesummen.

Renten hos Nordisk Lån er utvilsomt et høydepunkt, da denne kan synke så lavt som 5.99%. Merk derimot at dette selvfølgelig er avhengig av hvilke betingelser du går inn i lånet med. Blant annet påvirker den lånesummen og nedbetalingsperioden du bestemmer deg for om hvorvidt du får en god rente eller ei.

Søknadsprosessen for lån

Nordisk Lån ser ut til å kjenne nordmenns hektiske hverdager nesten litt for godt. Her er søknadsprosessen omme i løpet av få strakser, slik at du ikke skal lesses med papirarbeid. Dessuten er det ingen krav til hverken sikkerhet eller oppgitte grunner for lånet – noe som ikke bare gir deg mer frihet, men også senker behandlingstiden.

Søknadsprosessen for lån her utføres dessuten raskt og enkelt ved hjelp av BankID. Da trenger du ikke bidra med masse personlige opplysninger, siden de fleste kan hentes via dette mediet. Dessuten er søknadsprosessen sikret med SSL kryptering, noe som innebærer at dine personlige data blir tatt vare på.

Er du minst 20 år, har bodd i Norge de siste 3 årene, har en årsinntekt på minst 120.000kr, og kan skilte med null betalingsanmerkninger, så kvalifiserer du for søknaden. Det er med andre ord mer enn overkommelige krav for din søknadsprosess, slik at du raskt kommer i gang uten noen form for tvil.

Funksjoner hos Nordisk Lån

Har du flere mindre lån fra før av, så kan du som tidligere nevnt samle disse opp til ett enkelt større lån. Dette kalles refinansiering, og det er kanskje den nyttigeste tjenesten Nordisk Lån tilbyr deg. Du kan nemlig spare ekstreme beløp over tid ved hjelp av denne teknikken.

Husk også på at Nordisk Lån gir deg den gunstige funksjonen å regne ut de månedlige kostnadene for ethvert lån. Bare sett inn din ønskede lånesum og den nedbetalingsperioden du foretrekker, så gir Nordisk Lån deg et estimat på månedlige kostnader.

Vår opplevelse med Nordisk Lån

Vi opplevde at Nordisk Lån sto i stil til sitt navn – dette var virkelig en nordisk tjeneste på mange måter. Rask, fleksibel, pålitelig og trygg er bare noen nøkkelord vi kan benytte for å beskrive opplevelsen av denne tjenesten. Dette er dessuten en tjeneste med meget god kundeservice.

Vi er imponerte over store og sterke Centum Gruppen i bakgrunnen, og dette lover også godt for fremtiden til Nordisk Lån. For nå er de derimot markedsledende med sitt tilbud!

Konklusjon

Om du er på utkikk etter et godt grunnlag for å få tak i det beste lånet i markedet, så er det ingen tvil om at Nordisk Lån er stedet å starte. Her får du full pakke, med et bredt spenn av lånesummer, nedbetalingsperioder, og ikke minst en av de laveste rentene du nok har sett for forbrukslån!

notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

les mer om våre betingelser