MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

Nordisk Kreditt

Norsk Kreditt er et moderne selskap for forbrukslån i det norske markedet som samarbeider tett med Better Rates. Finske Salus Group er også en viktig aktør bak deres tilbud, og dette selskapet har mange års erfaring med å gi gode forbrukslån til finner på utkikk etter god finansiering.

Nordisk Kreditt tilbyr fleksible og gunstige forbrukslån. Ved å dra inn 14 forskjellige tilbydere som skal kjempe om deg som kunde, så gir virkelig Nordisk Kreditt deg grunn til å juble. Dette sikrer deg nemlig et meget bredt utvalg av lån, slik at du selv velger hvilket som passer deg best!

- Les mer -


Derfor kan du trygt bruke Morebanker.no

Hos Morebanker.no jobber vi for å gi deg den perfekte oversikten over dine lånemuligheter. Vi rangerer de ulike lånene etter faktorer som popularitet, lånebetingelsene og vår provisjon. Vi blir kompensert for å sende kunder til partnere. Les mer her
Oversikt over typer lån hos Nordisk Kreditt

Hos Nordisk Kreditt er det ikke bankene, men da heller du som definerer hvordan ditt lån skal se ut. Så lenge du oppfyller kravene vi skal gå inn på senere, så kan du låne både minilån og større lån hos Nordisk Kreditt. Det er derimot fleksible nedbetalingsperioder, og du kan finne markedets beste renter her.

Når det gjelder lånesummen kan du altså velge mellom et ganske bredt spenn fra smålån til massive lån på flere hundre tusen. Nærmere bestemt, så er det opp til deg hva du ønsker å låne innenfor rammen 10.000kr til 500.000kr. Med andre ord er Nordisk Kreditt et alternativ for et bredt spenn av låntakere.

Du blir nok også glad for å høre at Nordisk Kreditt gir deg opp til 15 år på å nedbetale ditt forbrukslån. Skal du tross alt ta ut maksimale 500.000kr, så kan du fort ha behov for en slik nedbetalingsperiode. Til motsetning, om du tar ut minilån, så kan du velge å nedbetale hele lånet på 1 år om ønskelig.

Rentesatsene her er også gode, og avhengig av hvor mye du låner og hvilken nedbetalingstid du velger, så vil din rente falle et sted mellom 9.20% og 33.30%. Alt i alt har Nordisk Kreditt de låneproduktene folk flest leter etter, og de typene lån som er her er dessuten tilpasset for en rekke forskjellige typer låntakere.

Søknadsprosessen for lån

Det hjelper derimot fint lite om lånene er fantastiske hvis ikke søknadsprosessen er enkel. Heldigvis faller søknadsprosessen hos Nordisk Kreditt under kategorien kjempeenkel. Dette innebærer at du bare skal oppgi info som fødselsnummer, mobilnummer, e-post, inntekt og yrke.

Du kan også legge til medsøker i søknaden, så vel som ekstra inntekter om du har noen ved siden av din faste jobb. Så snart du har sendt inn søknaden, så vil Nordisk Kreditt nærmest umiddelbart sende deg tilbud på forbrukslån. Da er det opp til deg å velge å vrake, men det er fortsatt helt uforpliktede tilbud.

Velger du derimot å gå videre, så er alt du skal gjøre å signere en av avtalene med din BankID. Dette gjør at ditt lån er trygt og sikkert. Husk at du skal være minst 22 år for å kunne søke om deres forbrukslån. Det finnes andre krav også, men disse relaterer mest sannsynlig ikke til deg.

Funksjoner hos Nordisk Kreditt

Har du allerede forbrukslån som ikke er helt nedbetalte, men fortsatt trenger finansiering, så har Nordisk Kreditt en perfekt løsning for deg. Konseptet som heter refinansiering kalles også ofte samlelån. Du kan nemlig slå alle dine lån sammen til ett, slik at du har enkelt rente å forholde deg til.

Denne renta er mest sannsynlig mye lavere, slik at du sparer penger og får økonomien på rett kjøl. Hjelpsom er også lånekalkulatoren som aktiveres av dine justeringer i lånesum og nedbetalingstid. Her får du nemlig oppgitt estimert månedlig kostnad, slik at du best mulig kan anslå kostnaden i ditt budsjett.

Vår opplevelse med Nordisk Kreditt

Vi opplevde Nordisk Kreditt som en moderne og hjelpsom tjeneste. Det faktum at tjenesten er uavhengig gjør at du umiddelbart stoler på deres intensjoner. Den høye sikkerheten, med SSL kryptering og BankID gjør også Nordisk Kreditt til et foretrukket alternativ for den som søker sikkerhet.

Du kan dessuten være sikker på at kundeservice også gjør jobben sin, for denne avdelingen er nemlig meget hjelpsom og svarer på spørsmål fra både nybegynnere og erfarne låntakere.

Konklusjon

Det skal godt gjøres å unngå å nevne Nordisk Kreditt blant de beste alternativene innenfor norske forbrukslån. Med et bredt spenn fra 10.000kr til 500.000kr, fleksible nedbetalingstider, og ikke minst gode renter, så er Nordisk Kreditt et godt valg for deg som søker lån!

 

notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

les mer om våre betingelser