MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

Nordiclån - Er det billig og bedre?

Nordiclån tilbyr forbrukslån uten sikkerhet på nettet. Du kan søke og signere låneavtalen med BankID, slik at du ikke trenger å gå til fysisk bank. Husk at du kan øke dine sjanser for å finne et bedre og billigere lån ved å sammenlikne tilbud fra flere banker. Med Morebanker kan du søke på flere låneagenter og deretter sammenlikne de tilbudene du får. På denne måten kan du finne det beste og billigste lånet blant utvalget.

- Les mer -


Nordiclån
Lånebeløp
Tilbakebetaling
Rente/år
Aldersgrense

God 7 / 10

10.000 - 50.000 kr.
12 - 60 mnd
11.43-39.90%
25 år
Hos NordicLån kan du låne på den måten som passer deg best
Søk lån nå shield-ok-icon
Annonselenke
Eksempel: Lånebeløp: 30.000 kr. Nedbetaling: 60 måneder Etablering:0 kr. Eff.rente: 11,43 - 26,88 % Kostnad.: 9 004 - 21 815 kr. Totalt tilbakebetalt: 39 004 - 51 815 kr.
Derfor kan du trygt bruke Morebanker.no

Hos Morebanker.no jobber vi for å gi deg den perfekte oversikten over dine lånemuligheter. Vi rangerer de ulike lånene etter faktorer som popularitet, lånebetingelsene og vår provisjon. Vi blir kompensert for å sende kunder til partnere. Les mer her
Nordic Lån

Med Nordic Lån kan du låne på den måten som passer deg best. Det er ikke alle måter å låne på som passer like godt for alle, derfor finnes Nordic Lån så du kan låne penger på en fleksibel måte og finne det lånet som passer deg best.

Lån opp til 50000 kr uten sikkerhet

Med Nordic Lån kan du låne opptil 50000 kr og betale tilbake pengene når du vil. Når du låner penger gjennom Nordic Lån er det snakk om lån uten sikkerhet. Et lån uten sikkerhet er et lån som du ikke trenger å stille sikkerhet for i form av eiendom eller andre verdigjenstander. Når du skal låne penger i en fysisk bank skal du ofte stille sikkerhet for lånet for å få lov til å låne pengene. Dette er ikke tilfellet med lån på nettet. Du kan låne penger uten å sette noe i pant og du trenger heller ikke å oppgi hva du skal bruke pengene på, som ofte er tilfelle når du skal låne penger i en fysisk bank.

Hvilken rente får du?

Når du sender en lånesøknad til Nordic Lån, vil de foreta en kredittvurdering. En kredittvurdering undersøker dine økonomiske opplysninger for å se om du kvalifiserer til det lånet du ønsker og den nedbetalingsperiode du søker om. Du vil deretter få en individuell rente basert på kredittsjekken. Det er ikke mulig å få lån gjennom Nordic Lån uten en kredittsjekk. Din nøyaktige rente får du oppgitt i låneavtalen. Det er helt uforpliktende å søke om lånet i seg selv, så du kan søke og se hvilken rente du får tilbudt. Du kan velge en løpetid fra 12 til 60 måneder.

Et låneeksempel fra Nordic Lån kan se sånn ut: Månedsbeløpet er beregnet på fast årlig nominell rente 8,40% - 21,60%. Effektiv rente 10,54% - 25,96%. Samlet beløp som skal betales tilbake er kr. 68 804 - 98 844. Samlede kredittkostnader er kr. 18 804 - 48 844. Løpetid min. 12 måneder – maks. 60. Maks. effektiv rente 39,9%. Eksemplet er beregnet ut ifra at månedsbeløpet betales via avtalegiro og at avtalens nedbetalingsplan overholdes.

Det er viktig å overholde låneavtalen da det kan påløpe gebyrer og renter hvis man ikke betaler ned lånet i tide. Dette kan gjøre lånet mye dyrere enn man hadde forventet. Det er derfor alltid en god ide bare å ta opp lån på nettet som man vet at man kan betale ned i tide.

Vilkår for å låne penger med Nordic Lån

Det er alltid noen vilkår som gjelder når du skal låne penger på nettet. Dette er vilkår som kan variere litt fra lånested til lånested, men det er noen generelle ting du kan regne med når du skal låne penger online. Det er for eksempel alltid en aldersgrense som gjelder når du skal låne penger på nettet. Med Nordic Lån skal du for eksempel være fylt 25 år for å søke om lån.

Det er mange som lurer på om de kan låne penger med betalingsanmerkning. Hvis man har pågående inkassosaker og betalingsanmerkning er det veldig vanskelig og i de aller fleste tilfeller umulig å få låne penger i Norge i henhold til norsk lov. Derfor er det heller ikke mulig å låne penger med Nordic Lån hvis man har betalingsanmerkninger og du skal skrive under på at du ikke har betalingsanmerkninger allerede når du søker om lånet. Det pleier også å være et krav om at du skal ha en bestemt inntekt når du søker om lån online. Hvor høy inntekten skal være avhenger av hvor stort lån du søker om og hvor lenge du skal betale ned på lånet. Det er ofte et krav om at du skal ha hatt liknet inntekt i Norge i 1-3 år før du kan søke om lån på nettet og det er også ofte et fast krav om at man skal være norsk statsborger og ha folkeregistrert adresse i Norge i minst 3 år. Dette er som sagt vilkår som kan variere litt, men det er greit å ha noen retningslinjer å forholde seg til før man søker om lån online.

Signer med BankID

Når du har søkt om lån hos Nordic Lån og underskrevet avtalen du har mottatt med BankID er du klar til å få lånet utbetalt til kontoen din. Du kan også få en fysisk kontrakt i posten hvis du foretrekker det.

notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

les mer om våre betingelser