MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

Mony.no

Mony er en relativt ny leverandør i markedet av forbrukslån. Tjenesten leveres av finske Salus Group, og tar dermed med seg erfaring fra en anerkjent finansagent. Dette synes blant annet i deres store tilbud av lånetilbydere påfølgende din søknad – tallet lyder på hele 14stk!

Mony.no er ikke i seg selv tilbyder av lån, men de tilbyr altså en sammenligning der du selv kan velge akkurat det som passer deg og ditt behov. Med en enkel søknadsprosess, gode låneprodukter, fleksible renter og nedbetalingsperioder, og en rekke andre goder, så er Mony absolutt en tjeneste det er verdt å se nærmere på!

- Les mer -


Derfor kan du trygt bruke Morebanker.no

Hos Morebanker.no jobber vi for å gi deg den perfekte oversikten over dine lånemuligheter. Vi rangerer de ulike lånene etter faktorer som popularitet, lånebetingelsene og vår provisjon. Vi blir kompensert for å sende kunder til partnere. Les mer her
Oversikt over typer lån hos Mony

Hos Mony.no er det å finne et lån som passer deg meget enkelt. I stedet for forhåndsbestemte summer, så kan du nemlig justere beløpet på egenhånd. Mony gir deg et bredt spenn, der du kan låne helt ned til 25,000kr og opp til hele 500,000kr. Det gir deg god fleksibilitet i henhold til dine behov.

Lånetilbyderne som vil dukke opp ved Mony sin gjennomgang av dine behov vil utelukkende være tilbydere som ikke krever at du skal stille sikkerhet. Det betyr at du her ikke skal bli stilt de samme kravene som for eksempel ved boliglån, og dermed kan du puste lettet ut!

Mony har ikke bare et bredt spenn av summer tilgjengelige for sine lånetilbud. Du kan nemlig av deres tilbydere også finne lån som gir opp til 15 års nedbetalingstid. Om du skal ta opp lån på større beløp, så trenger du tross alt en god stund på deg til å betale tilbake, og da er det kjekt med slike lange perioder tilgjengelig.

Lånetilbudene Mony viser deg er naturligvis varierende i renter avhengig av lånesum og periode. Allikevel faller de innenfor det noe brede spennet 7.40% til 33.30%. Om du havner på den nedre delen av skalaen, så er det absolutt en respektabel rente for et forbrukslån av denne størrelsesorden.

Søknadsprosessen for lån

Det første du skal gjøre i søknadsprosessen er å velge den lånesummen og nedbetalingsperioden du ønsker. Deretter vil Mony be om din e-post og ditt mobilnummer, slik at tilbudene på forbrukslån kan sendes direkte til deg. Du må også gi samtykke til at du møter alderskravet.

Kravet til alder hos Mony er det laveste lovlige kravet – nemlig 18 år. Mange tjenester velger å kun tilby lån til individer over 23, eller til og med 25 år ved enkelte tilfeller. Dermed åpner Mony opp muligheter for yngre som ikke har en slik etablert økonomi.

Mony sine lånetilbydere tilbyr BankID løsninger, slik at du raskt kan bekrefte din identitet, og dermed få godkjent søknaden din hurtigst mulig. Det betyr dermed ikke at pengene blir overført umiddelbart, da bankene kan ha forskjellige hastigheter på innskudd. Dette er derimot ikke Mony sin feil, og de er generelt sett hurtige!

Funksjoner hos Mony

Mony gir deg også muligheten for å refinansiere dine lån. Dette innebærer at du samler opp alle dine mindre lån til ett større lån og dermed sparer penger. Ønsker du derimot å ta opp et separat lån, så kan du benytte deg av de mulighetene for forbrukslån som har blitt nevnt tidligere.

Dessuten tilbyr Mony også en egen lånekalkulator. For de som verdsetter budsjetter, så er dette en meget nyttig funksjon å ha direkte på siden. Når du justerer lånebeløp og nedbetalingstid, så kalkulerer nemlig Mony umiddelbart din anslåtte månedlige kostnad!

Vår opplevelse med Mony

Det at Mony ikke er en bank i seg selv gjør denne tjenesten meget pålitelig. Dette innebærer at du vet at du ene og alene får et sammenligningsgrunnlag på de mange alternativene som finnes der ute. Vi opplevde denne prosessen med å sammenligne såpass mange lånetilbud på ett sted som forfriskende kontra det å lete på egenhånd.

Dessuten byr Mony på nyttige artikler, så vel som en helt egen e-bok til og med! Denne gir deg innsikt i refinansiering, noe som viser at Mony tar økonomien din på alvor. Med en slik sammenligningstjeneste kan du forsikre deg om at de alltid har dine interesser som en høy prioritet.

Konklusjon

Mony gir deg et sammenligningsgrunnlag for forbrukslån og refinansiering som forsikrer deg om at du havner på de beste vilkårene for ditt lån. Finn rimelige renter, fleksible lånesummer og nedbetalingsperioder, og mye mer hos Mony!

notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

les mer om våre betingelser