MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

Modus Finans - Er det billigere og bedre?

Med Modus Finans kan du få et lån med opp til to avdragsfrie måneder. Dette kan være fordelaktig for deg som trenger litt luft i økonomien. Renten og lånetilbudet som du får, avhenger av din kredittvurdering som gjøres automatisk når du søker. I tillegg er det viktig å sammenligne andre långivere og låneagenter på nettsiden vår, slik at du kan få flere tilbud som du kan sammenlikne.

- Les mer -


Modus Finans
Lånebeløp
Tilbakebetaling
Rente/år
Aldersgrense

God 7 / 10

10.000 - 50.000 kr.
12 - 60 mnd
12.51-39.90%
25 år
Velg 2 årlige avdragsfrie måneder hvis du ønsker litt ekstra til overs
Søk lån nå shield-ok-icon
Annonselenke
Eksempel: Lånebeløp: 25.000 kr. Nedbetaling: 60 måneder Etablering:0 kr. Eff.rente: 12.51 - 26.73 % Kostnad.: 8.574 - 18.954 kr. Totalt tilbakebetalt: 33.574 - 43.954 kr.
Derfor kan du trygt bruke Morebanker.no

Hos Morebanker.no jobber vi for å gi deg den perfekte oversikten over dine lånemuligheter. Vi rangerer de ulike lånene etter faktorer som popularitet, lånebetingelsene og vår provisjon. Vi blir kompensert for å sende kunder til partnere. Les mer her
Modus Finans

Med Modus Finans kan du låne opptil 50000 kr og få avdragsfrie måneder. Du velger selv løpetid for lånet på mellom 12 til 60 måneder. Modus Finans tilbyr lån innenfor trygge rammer og legger stor vekt på å låne ut penger under ansvarlige forhold og ikke sette lånetakere i en potensielt uheldig økonomisk situasjon.

Hvilken rente får jeg?

Hvilken rente du får avhenger av en individuell kredittvurdering som foretas automatisk når du søker om lån hos Modus Finans. Avhengig av denne kredittvurderingen får du en rente oppgitt i låneavtalen, som du kan underskrive med BankID. Hos Modus Finans varierer denne renten fra 9,48% til 21,60%.

Et låneeksempel fra Modus Finans kan se sånn ut: Månedsbeløpet er beregnet på fast årlig nominell rente 9,48% - 21,60%. Effektiv rente 11,84% - 26,09%. Samlet beløp som skal betales tilbake er kr. 66.198 - 86.996. Samlede kredittkostnader er kr. 16.198 - 36.996. Løpetid min. 12 måneder – maks. 60. Maks. effektiv rente 39,9%. Eksemplet er beregnet ut ifra at det er valgt 2 avdragsfrie måneder i året, betaling via avtalegiro og at avtalens nedbetalingsplan overholdes.

Få avdragsfrie måneder

En stor fordel med å låne penger gjennom Modus Finans er at man kan få avdragsfrie måneder. Det kan være deilig med litt luft i økonomien i måneder med høyt forbruk og mange utgifter. Dette kan for eksempel være på sommerferie i utlandet eller i julen. Dette er måneder som innebærer mange utgifter og større utgifter enn normalt for mange. Ferie betyr som regel også at man ikke jobber like mye, og det er ikke sånn at alle har betalt ferie. Derfor har man kanskje færre penger og flere utgifter nettopp i feriemåneder og da kan avdragsfrihet være særdeles velkomment.

Du kan legge inn to måneder fast med avdragsfrihet når du søker om lån gjennom Modus Finans. Du kan altså planlegge på forhånd avdragsfrihet i måneder som kan være litt ekstra utfordrende økonomisk. Det betyr ikke at du nødvendigvis trenger å gjøre det, du kan også velge ikke å søke om avdragsfrie måneder. Det er kun hvis du ønsker litt ekstra til overs en eller to måneder i året.

Lån uten sikkerhet

Når du låner penger med Modus Finans er det snakk om det man kaller lån uten sikkerhet. De fleste lån du kommer til å støte på online er lån uten sikkerhet, men hva betyr det egentlig? I det store og det hele betyder det at du ikke trenger å stille sikkerhet for lånet. Sikkerhet kan for eksempel være eiendom eller verdigjenstander som du setter i pant hos banken eller lånestedet når du låner penger. Det som ofte er tilfellet når du låner penger i banken er at de i tillegg til å kreve sikkerhet for et forbrukslån, kontantlån eller annen type lån, også vil vite hva du skal bruke pengene på. Det er mange som synes det kan være litt ubehagelig å oppgi akkurat hva de skal bruke pengene på og helst bare vil bruke dem som de har lyst.

Når man låner penger uten sikkerhet online, skal man heller ikke oppgi hva lånet skal brukes på. Man kan med andre ord bruke det til akkurat det man har lyst til, uten å skulle forklare for noen hvordan pengene skal disponeres.

Vilkår for lån med Modus Finans

Det er som kjent alltid noen vilkår som skal oppfylles når man skal låne penger online. Det er alltid en aldersgrense som skal oppfylles før man kan få lov til å låne penger online. Denne aldersgrensen er som regel minimum 18 år, men med lån som Modus Finans er denne helt opp til 25 år. Det blir også ofte lagt vekt på om man har en fast inntekt, og ofte skal du ha hatt fast liknet inntekt i Norge i minst 2-3 år for å bli godkjent for et lån. Det er heller ikke mulig å låne penger med Modus Finans hvis man har betalingsanmerkninger. Dette blir sjekket grundig under den automatiske kredittvurderingen som blir foretatt når man sender en lånesøknad. Denne får man svar på automatisk og så kan man velge å akseptere låneavtalen og lånevilkårene og signere låneavtalen med BankID. Når man har signert avtalen med BankID, får man pengen utbetalt til de kontoopplysninger man har oppgitt i søknaden.

notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

les mer om våre betingelser