MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

Loan.no

Loan.no er en gratis tjeneste som matcher deg med relevante banker og långivere når du skal ta opp et nytt lån. Du kan velge et beløp mellom 5 000 kroner og 500 000 kroner. Det er helt gratis og uforpliktende å bruke Loan.no, og den endelige avgjørelsen om å velge en långiver tas alltid av deg.

- Les mer -


Derfor kan du trygt bruke Morebanker.no

Hos Morebanker.no jobber vi for å gi deg den perfekte oversikten over dine lånemuligheter. Vi rangerer de ulike lånene etter faktorer som popularitet, lånebetingelsene og vår provisjon. Vi blir kompensert for å sende kunder til partnere. Les mer her
Finn gode lånetilbud online

Med Loan.no kan du finne det lånet som passer deg best. Tjenesten leveres på nett og er gratis å bruke. Loan.no matcher deg med relevante långivere og banker for å gi deg et godt tilbud tilpasset ditt behov. Det er helt uforpliktende å motta tilbud om lån fra Loan.no, og den endelige avgjørelsen om å ta opp et lån eller ikke ligger alltid hos deg. 

Lån mellom 5.000 kr og 500.000 kr

Loan.no kan brukes til å finne lån for flere formål - alt etter ditt behov og hvor mye du trenger å låne. Med denne tjenesten kan du søke om lån og få tilbud om lån fra flere långivere. Velg et lånebeløp fra 5 000 kroner til 500 000 kroner og motta tilbud om lån. Loan.no finner relevante långivere og matcher disse med dine behov og preferanser.

Betingelsene for å få lån via Loan.no er at:

Det er enkelte krav som du må fylle for å kunne motta tilbud fra Loan.no og for at tjenesten skal kunne matche deg med relevante långivere. Du kan for eksempel desverre ikke søke om lån uten inntkekt. Du kan heller ikke desverre søke om lån med betalingsanmerkninger hos Loan.no. I tillegg må du være norsk statsborger for å kunne bruke denne tjenesten. Følgende kriterier må være oppfylt for å kunne bruke Loan.no:

  • Du må være minst 23 år
  • Du må ha en årlig inntekt på minst 100.000 kroner
  • Du må ikke ha noen betalingsanmerkninger
  • Du må være norsk statsborger

Forbrukslån, billån eller lån til oppussing?

Loan.no tilpasser deg lånetilbudene slik at du får et tilpasset lån til ditt formål med å ta opp lånet. Du kan ta opp lån til forbruk, lån til bil eller lån til oppussing, alt ettersom hva ditt behov er. Når Loan.no matcher deg med relevante långivere, tra tjenesten hensyn til ditt formål med lånet og basert på dette matcher deg med relevante långivere.

notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

les mer om våre betingelser