MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

LendingWire

LendingWire er en av de få tjenestene innen forbrukslån i Norge som har utenlandske eiere og hovedkvarter. Det er amerikanske Neowire som står bak tilbudene LendingWire gir. I kontrast til andre tjenester for forbrukslån, så betyr dette at du får en mulighet til å ta gode av det amerikanske markedet for lån.

Neowire er et seriøst selskap fra Boulder, Colorado, og de har hatt stor suksess i Norden på de få årene de har operert her så langt. Det er altså forbrukslån, da både minilån og større lån, som tilbys her. Dessuten kan du også få refinansiering. Alt leveres av et profesjonelt team med fokus på kundeservice, sikkerhet, og rett og slett et godt produkt!

- Les mer -


Derfor kan du trygt bruke Morebanker.no

Hos Morebanker.no jobber vi for å gi deg den perfekte oversikten over dine lånemuligheter. Vi rangerer de ulike lånene etter faktorer som popularitet, lånebetingelsene og vår provisjon. Vi blir kompensert for å sende kunder til partnere. Les mer her
Oversikt over typer lån hos LendingWire

Går du inn på LendingWire sine hjemmesider, så vil du kunne justere dine betingelser for lånet du ønsker rett på forsiden. Det er dermed ikke forhåndsbestemte summer eller nedbetalingsperioder, og dermed står du meget fleksibelt til å velge et lån som passer dine behov.

Dette inkluderer for eksempel valget mellom å gå for et minilån eller kanskje låne de virkelig store beløpene. Du kan nemlig låne akkurat det du ønsker mellom 5,000kr og 500,000kr. Det at det heller ikke er noen form for sikkerhet knyttet til lånene gjør at alle her har en mulighet til å få styr på økonomien sin igjen.

LendingWire gir deg i tillegg muligheten til å velge nedbetalingsperioden på egenhånd. Enten du føler du kan tilbakebetale minilånet på 1 år, eller føler at ditt store lån kanskje krever opp til 15 år, så velger du selv akkurat hvor lenge du ønsker denne perioden skal være.

Sist men ikke er rentebetingelsene her gode. Selv om renta selvfølgelig varierer basert på lånesum og nedbetalingsperiode, så er den generelt sett lav. Tar du for eksempel opp et lån på 65,000kr over 5 år, så er den årlige renta, inkludert alle omkostninger, på bare 14.9%.

Søknadsprosessen for lån

Når du søker lån på nett er det viktig at søknaden er enkel å forstå, lett å navigere rundt i, og ikke minst går gjennom raskt. LendingWire utmerker seg på alle punkter. Du starter, som nevnt tidligere, søknaden din med å justere for det lånebeløpet og den nedbetalingsperioden du ønsker deg.

Deretter skal du fylle inn din e-post, ditt mobilnummer, og krysse av for godkjenning av betingelser, så vel som om du ønsker fremtidige tilbud sendt på e-post og SMS. Etter du har utført dette blir tilbudene sendt direkte til deg, slik at du kan vurdere hva du skal gjøre videre.

Prosessen er hurtig og du får svar innen 24 timer, noe som betyr at du kan få pengene utbetalt på rekordtid – dog avhengig av hvor rask din bank er til å motta pengene så klart. Er du på utkikk etter et lån som er enkelt å forstå seg på fra du taster inn ønsket sum til du får den utbetalt, så er LendingWire et godt valg for deg.

Funksjoner hos LendingWire

LendingWire begrenser seg ikke bare til forbrukslån i den grad at de også gir deg muligheten til å refinansiere dine lån. I praksis betyr det at en samler opp alle sine mindre lån og omgjør dem til ett, enkelt stort lån med samme rente og nedbetalingstid. Det er kjekt for deg som ønsker å spare!

Som nevnt tidligere kan du selv velge lånesum og nedbetalingsperiode. Når du velger disse parameterne, så utregner dessuten lånekalkulatoren hos LendingWire hva din estimerte månedlige kostnad for lånet vil være. Dette gir deg et godt overblikk over hvordan du skal budsjettere fremover.

Vår opplevelse med LendingWire

Vi opplevde LendingWire som en enkel og rask prosess. De gjorde jobben sin godt i den grad at de bare fungerte som en mellommann og ikke bydde på noen problemer. Hadde det vært noen spørsmål, så hadde vi følt oss sikre på deres kundeservice, men vi hadde altså ingen bekymringer.

At LendingWire er eid av et amerikansk selskap gjør bare lånene enda mer spennende, og Neowire, eieren bak LendingWire, viser at de tar med seg den amerikanske drømmen til det norske markedet!

Konklusjon

Det er vanskelig å konkludere med annet enn at LendingWire rett og slett er et veldig godt alternativ dersom du søker etter gode lån der ute. Gjennom en fleksibel, enkel, og ikke minst rask låneprosess, så kan du få tak på de midlene du trenger!

 

notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

les mer om våre betingelser