MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

Lånemegleren

Lånemegleren er en moderne tjeneste for sammenligning av lån som lover en hel del. Blant annet er deres motto at du ikke skal ta kampen med bankene selv, men at Lånemegleren heller tar seg av dette. Slik skal du kunne motta de beste betingelsene mulig for dine lån.

Dette løftet har Lånemegleren levert til en rekke individer i Norge og andre land i Norden allerede. Gjennom sine fleksible og rimelige lån, og ikke minst refinansiering, så gir Lånemegleren deg som låntakeren en ny og unik opplevelse ved opptak av dine lån.

- Les mer -


Derfor kan du trygt bruke Morebanker.no

Hos Morebanker.no jobber vi for å gi deg den perfekte oversikten over dine lånemuligheter. Vi rangerer de ulike lånene etter faktorer som popularitet, lånebetingelsene og vår provisjon. Vi blir kompensert for å sende kunder til partnere. Les mer her
Oversikt over typer lån hos Lånemegleren

Det er forbrukslån som uten tvil er hovedproduktet hos Lånemegleren, men i den grad at de samarbeider med en rekke banker, så kan du også søke om boliglån, billån, og andre typer lån her. Det er i det hele tatt et godt utvalg av lån, men vi skal zoome nærmere inn på forbrukslånene.

Først og fremst er spennet i lånetilbud verdt å merke seg. Du kan nemlig låne helt fra et minilån på lave 5.000kr, og helt opp til et stort lån på 500.000kr. Mange leverandører tilbyr lån mot en av grensene, enten nedre eller øvre, men få tilbyr hele spennet. Det får du derimot hos Lånemegleren.

Dessuten skal du selvfølgelig også få velge nedbetalingstiden selv. Her kan du velge mellom 1 og 15 år. Enten du ønsker å betale tilbake, og ikke minst har muligheten til å gjøre det, på en hurtig måte, så kan du velge 1 år. Skal du derimot ta opp et større lån og trenger mer tid, så er nærmere 15 år kanskje bedre for deg.

Renta varierer her fra 7.49% til 26.90%, da alt ettersom hvilket lånebeløp og hvilken nedbetalingsperiode du ender opp med å velge. Du står dermed helt fritt til å velge fra lånetilbudene den renta som passer ditt beløp og din foretrukne nedbetalingsperiode.

Søknadsprosessen for lån

Du starter enkelt og greit din søknadsprosess her ved å oppgi den ønskede lånesummen, så vel som den nedbetalingstiden du ønsker. Du kan selv justere dette enkelt og raskt, og finne noe som passer for deg. Så sant dette er valgt, så kan du klikke på ”søk lån nå”.

Det er enkelt å navigere seg gjennom søknadsprosessen, og kravene til personlig informasjon er minimal siden du tross alt kan benytte deg av BankID. Dette tillater også at søknadsprosessen kan gå ufattelig raskt unna. BankID er tross alt knyttet opp til din personlige informasjon, slik at Lånemegleren fort kan avgjøre dine betingelser.

Pengene utbetales vanligvis samme dag eller innen 24 timer hos Lånemegleren. Dette avhenger dog selvfølgelig av hvilket lånetilbud du får, og ikke minst hvor rask din bank er til å ta imot innskudd. Uansett er fleksibiliteten, hurtigheten og navigasjonen av søknaden alle høydepunkter her.

Funksjoner hos Lånemegleren

Som nevnt kommer Lånemegleren med boliglån, billån, og andre typer lån i tillegg til forbrukslånene. Dessuten får du god og nyttig informasjon om samtlige typer lån i deres informative artikler. Ikke glem at du også kan benytte refinansiering, eller samlelån som det ofte kalles, der du kan senke din totale rente.

Lånemegleren kommer selvfølgelig også med den klassiske lånekalkulatoren, en funksjon mange ikke kan gå foruten. Denne regner nemlig ut din estimerte månedlige kostnad direkte, mens du leker med tankene om lånesummer og nedbetalingsperiode frem og tilbake.

Vår opplevelse med Lånemegleren

Inntrykket av Lånemegleren er umiddelbart at dette er en profesjonell tjeneste som har ditt beste i tankene. Dette understrekes av de mange lånetilbyderne som du får innsikt i lånesummer, nedbetalingsperioder og renter fra. Vi synes dessuten oversikten av lånetilbudene var ryddige og enkle å sammenligne.

Dessuten var det aldri noen spørsmål om sikkerhet, og vi følte oss komfortable med å benytte BankID, så vel som å gi opp en god del personlig informasjon. Lånemegleren var simpelthen også en fornøyelse å navigere rundt på, selv om prosessen gikk så raskt at vi så vidt var i kontakt med dem!

Konklusjon

Lånemegleren sitt aller beste høydepunkt er de mange samarbeidspartnerne de har. Ikke bare viser dette deres posisjon i markedet, men det betyr også at de har en unik mulighet til å gi deg alternativet til å sammenligne på kryss og tvers av mange forskjellige typer lån, slik at du finner den beste renta. Prøv Lånemegleren i dag da vel!

 

notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

les mer om våre betingelser