MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

Kredittlånet - er det billigere og bedre?

Kredittlånet er en finansagent tilknyttet DigitalFinans og tilbyr både forbrukslån og refiansiering. Når du sender inn din søknad til Kredittlån, videreformidles din søknad til flere banker og långivere, slik at du kan sammenlikne de tilbudene du får. Det er alltid en god ide å søke flere steder, så i tillegg til Kredittlånet anbefaler vi deg å søke hos de andre låneagentene og långiverne på nettsiden vår. Ved å ha flere alternativer, kan du kanskje få et billigere lån?

- Les mer -


Kredittlånet
Lånebeløp
Tilbakebetaling
Rente/år
Aldersgrense

God 7 / 10

25.000 - 500.000 kr.
12 - 180 mnd
14.9%
23 år
Uten forpliktelser
Tjenesten helt er gratis
Søk lån nå shield-ok-icon
Annonselenke
Eksempel: Lånebeløp: 65.000 kr. Nedbetaling: 60 måneder Etablering:950 kr. Eff.rente: 14.9 % Kostnad.: 28.730 kr. Totalt tilbakebetalt: 93.730 kr.
Derfor kan du trygt bruke Morebanker.no

Hos Morebanker.no jobber vi for å gi deg den perfekte oversikten over dine lånemuligheter. Vi rangerer de ulike lånene etter faktorer som popularitet, lånebetingelsene og vår provisjon. Vi blir kompensert for å sende kunder til partnere. Les mer her
Kredittlånet

Lånetilbudene på nett kan oppleves som en jungel, som kan gjøre det vanskelig for deg å finne det beste lånet for deg som finnes der ute. Her kan du lese mer om hva Kredittlånet kan hjelpe deg med, og se hvilke fordeler og ulemper du kan få ved å benytte deg av noen av Kredittlånets tjenester. Du bør også alltid vurdere å se på andre alternativer som du finner på nettsiden vår, da det å sammenlikne ulike långivere og agenter ofte kan lønne seg.

Kredittlånet - få det beste tilbudet på et online lån

Kredittlånet er en del av DigitalFinans sine tjenester, og fungerer derfor som en finansagent for flere långivere. Rent praktisk betyr det at DigitalFinans formidler søknaden din om lån videre til flere forskjellige långivere, som alle vil komme med det tilbudet som de kan gi deg.  På denne måten så kan Kredittlån være med på å sikre at du får den beste renten og de absolutt beste vilkårene som finnes blant utvalget dems for det lånet du skal ta opp.

Kredittlån er altså en låneagent, som innhenter og sammenligner tilbud fra forskjellige banker og kredittinstitusjoner. På denne måten har du større sjanser for å finne det det beste forbrukslånet blant utvalget dems, helt uten sikkerhet. Det å søke om et lån på Kredittlån, er en gratis tjeneste, uten skjulte kostnader eller uforståelige vilkår. Med Kredittlån kan du altså helt uforpliktende få tilbud om forskjellige forbrukslån, på en enkel og tilgjengelig måte. Ut fra de tilbudene du får, så velger du helt selv hvilket tilbud og hvilken bank du ønsker å samarbeide videre med. I og med det er et gratis tilbud, er det ikke noe i veien for at du kan undersøke hvilke lånemuligheter du rent faktisk har, uten å nødvendigvis ha behovet for å låne penger akkurat nå. Avtalen er først i boks, når den er signert.

Hva kan jeg låne penger til?

Med Kredittlånet kan du refinansierer og innfri lån uten sikkerhet. Når du har mulighet for å låne penger uten sikkerhet, betyr det at du ikke behøver å stille sikkerhet i eiendom eller annen formue, som typisk er et krav i en alminnelig bank. Du kan også ta opp et online lån uten å skulle forklare, forsvare eller utdype presis hva pengene skal brukes til.  Det kan være du skal kjøpe ny bil, eller har bruk for et forbrukslån til noen helt annet. Kredittlånet blander seg ikke opp i hva du ønsker å bruke pengene på og bestemmer helt selv hva du bruker pengene på.

Hvordan søker jeg om lån?

Du søker om et lån hos Kredittlånet, og venter spent på tilbud fra de forskjellige bankene og kredittinstitusjonene. Du kan søke om å låne fra 25.000 koner, og helt opp til 500.00 kroner. Du kan altså søke om et lite lån eller et stort lån. Tilbakebetalingen svinger fra 12 til 180 måneder, avhengig av hva slags lån du søker om. Renten vil bli satt individuelt. Du kan søke om et forbrukslån eller du kan be om å samle smålån eller en refinansiering. Kredittlånet kan tilby helt opp til 15 års tilbakebetaling på refinansiering.

Som sagt, så kan du låne penger til hva som helst.  Det kan være at du endelig har tatt mot til deg, og vil gjøre alvor av å reise jorden rundt i et år? Kanskje du er i gang med å renovere kjøkkenet, og har fått uforutsette utgifter. Eller kanskje du har bruk for et nytt og større fjernsyn? Uansett hva dine drømmer, ønsker og behov er, så er det ikke noe Kredittlånet behøver å vite noe om. I og med det er en online låneagent, så er det også lett tilgjengelig. Alt du behøver å gjøre er å gå online, og taste inn de nødvendige opplysninger. Så er det bare å vente på svar fra de forskjellige låneutbyderne.

Hvem kan låne penger hos Kredittlån?

For å kunne søke om et lån hos Kredittlån, så skal du være over 23 år. Du skal ha en fast inntekt, ha folkeregistrert adresse i Norge, og ikke ha aktive inkassosaker. Som alltid, når du låner penger online, så skal du ha oversikt over din egen økonomi, og kunne se tilbakebetalingsplanen. Selv om det i dag er fullt mulig å finne et online lån med gode og rimelige vilkår og betingelser, så skal lånet selvfølgelig betales tilbake. Men hvis du har godt oversikt over økonomien, så er det en god ide å benytte seg av en finansagant som Kredittlån. På den måten kan bankene få lov til å konkurrere om å gi deg det beste lånet, og du behøver sånn sett bare taste inn dine opplysninger, lene deg tilbake og vente på det beste lånetilbudet.

notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

les mer om våre betingelser