MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

Klikklån - er det egentlig billig?

Klikklån er for deg som trenger det lille ekstra - enten til å kjøpe noe du har hatt lyst på lenge, eller til å dekke uforutsette utgifter. Klikklån tilbyr relative smålån sammenliknet med mange andre, og kan være en god løsning for deg som trenger mellom 10 000 og 40 000 kroner. Det er dog viktig å få tilbud fra andre også, for det kan hende at du kan finne et billigere og bedre lån. Bruk nettsiden vår til å finne flere låneagenter og långivere som kan være alternativer.

- Les mer -


Klikklån
Lånebeløp
Tilbakebetaling
Rente/år
Aldersgrense

God 6 / 10

10.000 - 40.000 kr.
12 - 60 mnd
12.90-39.90%
25 år
Du kan bruke pengene som du vil
Rente fra 9,48%
Søk lån nå shield-ok-icon
Annonselenke
Eksempel: Lånebeløp: 25.000 kr. Nedbetaling: 60 måneder Etablering:0 kr. Eff.rente: 12,90 - 27,15 % Kostnad.: 8 502 - 18 377 kr. Totalt tilbakebetalt: 33 502 - 43 377 kr.
Derfor kan du trygt bruke Morebanker.no

Hos Morebanker.no jobber vi for å gi deg den perfekte oversikten over dine lånemuligheter. Vi rangerer de ulike lånene etter faktorer som popularitet, lånebetingelsene og vår provisjon. Vi blir kompensert for å sende kunder til partnere. Les mer her
Klikklån

Klikklån tilbyr forholdsvis små lån fra 10 000 kr opptil 40 000 kr. Du kan låne penger uten sikkerhet som du kan bruke akkurat som du vil. Klikklån er skapt i samarbeid med Thorn Finans som har lang fartstid i låne- og finansbransjen i Norge. Dette er en aktør som sikter på å tilby lån under ansvarlige forhold, slik at du ikke kommer i uheldige økonomiske situasjoner når du betaler tilbake lånet ditt. 

Lån under ansvarlige forhold

Når du låner penger med Klikklån, er det mye fokus på lån under ansvarlige forhold. Det vil si at Klikklån ikke ønsker å sette lånetaker i en potensielt dårlig økonomisk situasjon ved å ta opp et lån. Dette blir det lagt stor vekt på når lånesøknaden din behandles. Det er alltid en god ide å vurdere grundig om man kan betale ned lånet i henhold til låneavtalen før man skriver under lånekontrakten med BankID. Det er viktig å ha både god oversikt over din økonomi nå, men også i fremtiden når du faktisk betaler tilbake lånet. 

Hvilken rente kan jeg få?

Når du tar opp et lån med Klikklån kan du få en rente fra 9,48%, men den endelige rentesatsen settes individuelt for hver søker. Dette er fordi det å låne ut penger for en bank eller långiver er å ta en risiko, og renter er egentlige betalingen disse institusjonene tar for å ta denne risikoen ved å låne deg penger. Ut i fra hver enkeltes økonomiske situasjon, kredittvurdering og betalingsevne vil denne risikoen variere. Derfor vil også renten, altså prisen man betaler for lånet også variere. Faktorer som din fast inntekt, alder og arbeidsforhold kan være viktig når det beregnes en rentesats for deg. I tillegg er det viktig å holde betalingsfrister for avdragene, da det kan påløpe ekstra renter og kostnader dersom du ikke betaler tilbake i tide.

Vilkår for lån med Klikklån

Det er alltid greit å sette seg inn i vilkårene for lån før man søker om det lånet man ønsker. Det blir foretatt en kredittvurdering når man søker om et lån gjennom Klikklån. Denne kredittvurderingen er til for at man kan se om man låner ut pengene under ansvarlige forhold. Når man låner penger med Klikklån, er det en fast aldersgrense man skal forholde seg til. Som regel er denne aldersgrensen minimum myndighetsalder 18 år, men de aller fleste lånesteder opererer med aldersgrenser mellom 20-25 år. Når du skal låne penger med Klikklån er aldersgrensen 25 år, du skal altså være fylt 25 år for å få lov til å låne penger.

Det er også vesentlig å avgjøre om lånetaker har fast inntekt og mulighet for å betale ned lånet i henhold til låneavtalen. Derfor skal du erklære at du har fast inntekt når du sender lånesøknad til Klikklån, dersom du har det. Hvor stor denne inntekten skal være avhenger av hvor stort lån du søker om og hvor lang nedbetalingstiden er. Mange lurer på om de kan få lån med betalingsanmerkning med Klikklån. Det er ikke mulig. Man kan ikke søke om Klikklån hvis man har betalingsanmerkninger. Som lånetaker hos Klikklån skal man også ha vært registrert i folkeregistret i Norge i minst 2 år. 

Lån penger uten sikkerhet

Når du låner penger med Klikklån, er det snakk om et såkalt lån uten sikkerhet. Det vil si at du ikke trenger å stille sikkerhet for lånet i form av eiendom eller ta pant i verdigjenstander for å få lov til å låne penger. Når du skal låne penger i en fysisk bank skal du ofte ta pant i eiendom for å få lov til å låne penger, altså stille sikkerhet for lånet. Det er ikke tilfellet med Klikklån og mange andre lån på nettet. Du trenger heller ikke å fortelle hvorfor du vil låne penger eller hva du har tenkt til å bruke pengene på Du kan bruke dem akkurat som du har lyst til det du har lyst på, uten å skulle forklare deg. Når du låner penger i en fysisk bank kan du ofte få litt lavere rente enn hvis du låner penger online, men til gjengjeld trenger du ikke forklare hva du vil bruke pengene på når du låner på nettet.

Pauselån og avdragsfrie måneder

Du har som kunde hos Klikklån få mulighet for å søke om avdragsfrie måneder og pauselån. Dette kan være en trygghet med måneder med uforutsette utgifter eller andre store utgifter som man skal ta høyde for. Man kan også legge inn en fast avdragsfri måned per år, dette kan være fint å legge til en feriemåned for eksempel eller til jul, hvor man ofte har nok med store utgifter.

Uansett hvorfor du vil låne penger og hvor mye du vil låne, er det en god ide å tenke over om du har råd til å betale ned lånet etter den avtalen du inngår med Klikklån.

notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

les mer om våre betingelser