MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

FoxyFinans

Foxy Finans er en tjeneste levert av Finanseksperter, en uavhengig aktør som hjelper folk flest med finansieringsløsninger. Enten du skal refinansiere gamle lån, pusse opp i hjemmet, eller kanskje kjøpe deg noe riktig fint, så har Foxy Finans de løsningene for finansiering som du er ute etter.

Dette inkluderer naturligvis gunstige forbrukslån. Foxy Finans er kjent for å dra inn et bredt spenn av alternative lån, slik at du kan finne noe som passer deg. Bare sett inn dine preferanser, så gjør Foxy Finans jobben for deg. Da slipper du letejakten, og får servert de beste tilbudene umiddelbart!

- Les mer -


Derfor kan du trygt bruke Morebanker.no

Hos Morebanker.no jobber vi for å gi deg den perfekte oversikten over dine lånemuligheter. Vi rangerer de ulike lånene etter faktorer som popularitet, lånebetingelsene og vår provisjon. Vi blir kompensert for å sende kunder til partnere. Les mer her
Oversikt over typer lån hos Foxy Finans

Foxy Finans er en ekspert på mange finansieringsløsninger grunnet samarbeidspartneren Finanseksperter. Allikevel er det nok tidligere nevnte forbrukslån som er det beste alternativet her. Dette gjelder både i henhold til de tilgjengelige lånesummene, og nedbetalingstiden.

Lånesummen er det nemlig du som velger helt selv, og med et usikret lån og ingen krav til å oppgi hva pengene skal brukes på, så er det gunstig å se at du kan låne alt mellom 10.000kr og 500.000kr. Dette gir deg et bredt spenn å operere innenfor, enten du søker minilån, eller kanskje skal kjøpe en flott bil.

Dessuten tvinger hverken Foxy Finans deg til å betale tilbake hurtig eller over lengre perioder. Du kan nemlig velge å utsette dine betalinger på lån helt opp til 15 år om du mener summen er for stor til å betales før det. Eventuelt kan du sette opp en rask betalingsplan på kun ett år om du låner et minilån og vil bli kvitt gjelden fort.

Rentene varierer på Foxy Finans sine lån alt ettersom hvor mye du låner og hvor lang tid du skal bruke på tilbakebetalingen. Låner du derimot for eksempel 65.000kr over 5 år, så ender den effektive renta kun opp på 14.9%, noe som er rimelig sett i henhold til markedet generelt.

Søknadsprosessen for lån

Foxy Finans er tross alt finanseksperter, og de vet hvor kjedelig det er med masse papirarbeid. Kanskje enda verre er det hvordan bankene krever sikkerhet, slik at du ender med å låne opp til pipa, og dessuten at de krever å vite hva pengene skal gå til. Foxy Finans krever ingen av delene og har en rask og enkel søknadsprosess.

Kravene for selve prosessen er dessuten enkle. Den lave minimumsalderen på 20 år innebærer at de fleste kan benytte seg av dette lånet. Det samme gjør minimumsinntekten på 10.000kr per måned. Du må dessuten også være bosatt i Norge, og ikke ha noen tidligere betalingsanmerkninger.

I det hele tatt er prosessen for å søke lån her både enkel og forståelig. Om du ikke oppfyller kravene nevnt ovenfor, så er det kanskje ikke så lurt å ta opp lån. Foxy Finans er tross alt finanseksperter, og de gir deg kun råd med de beste intensjonene fersk i sinnet.

Funksjoner hos Foxy Finans

Om du sitter på mange smålån, så betaler du mest sannsynlig mye mer enn det du faktisk behøver. Du kan nemlig redusere dine kostnader betraktelig med refinansiering fra Foxy Finans. Dette innebærer at dine mindre lån samles i ett lån, og da er det renta for dette ene lånet som gjelder – en rente som vil være lavere enn smålånene.

Foxy Finans gir deg også muligheten for å regne ut dine månedlige lånekostnader rett på siden deres. Når du velger lånesum og nedbetalingsperiode, så er det nemlig en kalkulator som gir deg kostnadene månedlig på det respektive lånet. Da er du i stand til raskt å se om lånet passer inn i ditt budsjett.

Vår opplevelse med Foxy Finans

Foxy Finans er en god opplevelse, i den grad at man får tilbud om de mest optimale rentesatsene i markedet. Dessuten slapp vi å lete etter alle de beste tilbudene på bankenes nettsider - Foxy Finans gir deg dem direkte i form av tilbud, slik at du slipper letejakten.

Verdt å nevne er også hvor enkel søknaden er, og ikke minst hvor raskt du får pengene. For hvem vil vel vente på penger fra et lån?

Konklusjon

Det er ikke mye annet enn positive aspekter å trekke frem ved Foxy Finans. Tjenesten gir deg de mest optimale lånene i et oversiktlig tilbud, slik at du sparer penger. Du kan også velge refinansiering om ønskelig. Med tilbud på opp til 500.000kr og gunstige renter, så kan Foxy Finans fort bli din neste favoritt!

notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

les mer om våre betingelser