MoreBanker viser annonser for långivere og kan motta provisjon for å formidle lån.
Lån penge billigt online på Morebanker

Forbrukslån.com

Når STK Finans kjøpte domenet Forbrukslån.com i fjor, så lå kostnaden på ufattelige 1 million kroner, noe som gjorde domenekjøpet til det fjerde dyreste i Norgeshistorien. Dette tallet sier i grunn egentlig alt om den satsningen STK Finans har lagt bak tjenesten Forbrukslån.com.

Forbrukslån.com står utvilsomt også frem som en markedsleder med det tilbudet de har i dag. Dette handler både om spenn i lånesummer, nedbetalingsperioder, renter, og ikke minst informasjon til låntaker. Forbrukslån.com er kanskje den mest ærlige og sikre tjenesten i markedet på det punktet.

- Les mer -


Derfor kan du trygt bruke Morebanker.no

Hos Morebanker.no jobber vi for å gi deg den perfekte oversikten over dine lånemuligheter. Vi rangerer de ulike lånene etter faktorer som popularitet, lånebetingelsene og vår provisjon. Vi blir kompensert for å sende kunder til partnere. Les mer her
Oversikt over typer lån hos Forbrukslån.com

Forbrukslån.com er, ikke overraskende, ene og alene fokusert på forbrukslån. Det er tross alt denne typen lån de betalte 1 million kroner for, og da er det naturlig at de tilbyr sine lånetilbud innenfor dette segmentet. Søker du lån her, så gir Forbrukslån.com tilbud fra opp til 19 forskjellige banker!

Akkurat hvordan lånet ser ut er opp til deg som søker. Du kan nemlig justere ønsket lånesum fra 5.000kr opp til hele 500.000kr. Denne variasjonen i lånesummer er det svært få forbrukslånsbanker som gir deg, da spesielt med både et så lavt beløp og et så høyt beløp i hver ende av skalaen.

Det er også verdt å bemerke seg at disse lånesummene er kombinert med de lengste mulighetene for å holde forbrukslån i Norge, som nemlig er på 15 år. Dette er det mange andre som også tilbyr, men det er dog noe mer sjeldent å tilby dette i samspill med såpass store lånesummer.

Renta her faller på mellom 7.49% og 26.90%. Akkurat hvor den lander handler naturligvis om hvor mye penger du ønsker å låne. Jo mer du låner, og jo lengre du låner pengene, jo bedre blir tross alt renta. Og denne kan altså da snike seg helt ned til 7.49%!

Søknadsprosessen for lån

Forbrukslån.com spør deg enkelt og greit ”hvor stort lån trenger du?”. Selv om det selvfølgelig ikke er ubegrenset, så kan du altså velge helt opp til 500.000kr og 15 år nedbetalingstid. Så sant du har bestemt deg for disse parameterne, så kan du sette i gang din søknad.

Forbrukslån.com vil se på din oppgitte informasjon og forsøke å sette deg i kontakt med opp til 19 forskjellige lånetilbud. Dette vil gi deg muligheten til å finne den optimale renta for deg, eller kanskje et lån med en massiv sum du ønsker deg – det er uansett helt opp til deg å velge hvilket lån du vil ha.

Husk derimot på at det kommer enkelte krav. Som et minimum må du være 18 år, tjene minst 200.000kr årlig, og være bosatt i Norge for å søke hos Forbrukslån.com. Det kan derimot være andre krav fra de bankene du får tilbud fra, hvor det kan være lurt å ha en medsøker på laget.

Funksjoner hos Forbrukslån.com

Forbrukslån.com kommer kanskje ikke overraskende også med muligheten for å refinansiere dine lån. Mange går på en smell og tar opp lån med dyre renter. Om du allerede har et forbrukslån, så kan du samle ditt gamle lån og det du søker om nå til ett, enkelt lån – da med mye lavere renter.

Dessuten kan du også spare mye penger og hodebry på å følge med på lånekalkulatoren. Det har seg nemlig sånn at når du velger lånesum og nedbetalingsperiode, så regner Forbrukslån.com automatisk ut hva din månedlige kostnad kommer til å bli. Dette hjelper deg å sette inn kostnadene i ditt budsjett, slik at du får betalt i tide!

Vår opplevelse med Forbrukslån.com

Forbrukslån.com er nærmest akkurat det en forventer. Fra en side som tross alt kostet 1 million kroner, så forventer man høy kvalitet i alle ledd – og akkurat det opplevde vi å få. Alt er enkelt å navigere rundt i, og dersom du kun kommer for et forbrukslån, så gir Forbrukslån.com deg nettopp det.

Leter du derimot for eksempel etter informasjon om forbrukslån, så gir Forbrukslån.com deg også dette. Alt du trenger er her samlet på ett sted.

Konklusjon

Det viktigste når du tar opp et forbrukslån er å få den beste avtalen. Ved å gi deg tilbud fra hele 19 forskjellige aktører, så forsikrer Forbrukslån.com deg om at du kan velge det mest optimale lånet for deg. Velg opp til 500.000kr i lån med lave renter hos Forbrukslån.com!

notifyImg

Du kan få tilsendt tilbud og gode råd om lån ved å oppgi den e-postadresse:

Fortsett uten å oppgi e-postadresse

les mer om våre betingelser